Έκλεισε με νίκη το 2023 ο ΝΟ Βουλιαγμένης στα Χανιά και… καλό Μάρτιο!

by Aquafeed 24

Ύστερα από την μεγάλη νίκη της στη Βαρκελώνη επί της Μεντιτερανί με μπάζερ μπίτερ της Τζούστρα προ ημερών, ο ΝΟ Βουλιαγμένης είχε εκ νέου ταξίδι στο πρόγραμμά του και έφθασε στα Χανιά με στόχο να ολοκληρώσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του με νίκη.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 7-16

Η ομάδα της Κικής Λιόση κλείνει το 2023 με χαμόγελο και ακόμη μια νίκη στην Α1 γυναικών καθώς επικράτησε των Χανίων σε μια αναμέτρηση που αμφότεροι οι προπονητές έδωσαν πολύτιμο χρόνο συμμετοχές σε νεαρότερες αθλήτριες. Με αυτό το αποτέλεσμα, η Βουλιαγμένη κλείνει τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος με 28 βαθμούς και αναμένει το αποτέλεσμα του αγώνα Εθνικός – ΆΛΙΜΟΣ ΝΑΣ, για να μάθει σε ποια θέση της τετράδας θα βρεθεί το βράδυ της Τετάρτης.

Από την άλλη, ο ΝΟ Χανίων του Γιώργου Κατσουλάκη παρέμεινε στους επτά βαθμούς και θα δουλέψει σκληρά στη διακοπή για να εμφανιστεί πανέτοιμος στον δεύτερο γύρο.

Παρότι ξεκούρασε τις ξένες αθλήτριες του, ο ΝΟ Βουλιαγμένης μπήκε με καταιγιστικό ρυθμό στο πρώτο οκτάλεπτο και προηγήθηκε με 7-3, θέτοντας ουσιαστικά τις βάσεις για την επικράτηση. Στη δεύτερη περίοδο, η άμυνα των Χανίων βελτίωσε αισθητά την άμυνα της, με μεγάλες βοήθειες από την Κυριακοπούλου στην εστία και το οκτάλεπτο ήταν παντελώς στείρο, καθώς δεν σημειώθηκε κανένα γκολ. Πέναλτι στο τελευταίο λεπτό απέκρουσε η Χρυσή Διαμαντοπούλου, ενώ το αποτέλεσμα διαμόρφωσε με λόμπα η Ελληνιάδη.

Πρώτη σκόρερ του αγώνα η Κική Στρατηδάκη με τέσσερα γκολ και ακολούθησε η Ελληνιάδη με τρία.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 7-16

Τα οκτάλεπτα: 3-7, 0-0, 2-6, 2-3

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Γιώργος Κατσουλάκης): Πασβάντη, Τρουλάκη, Φάρκας 1, Φουράκη 2, Παπασηφάκη, Τσιουγκρή 2, Ζαχαράκη 1, Καβακούτσι, Περδικάκη,  Αικ. Κουνδουράκη, Χάβρε, Πενταράκη, Κυριακοπούλου, Γλυνιαδάκη, Καραδάκη 1.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Κική Λιόση): Κοτσιώνη, Καϊάφα 1, Καλογεροπούλου, Ελληνιάδη 3, Γιαννοπούλου 2, Λαγού, Κρασσά 2, Μαρία Πάτρα 1, Στρατηδάκη 4, Ανδρεάδη, Βάλβη 1, Αγγελίδη 2, Διαμαντοπούλου, Καπετοπούλου.

Διαιτητές: Παντελής, Καζούλης

Αλυτάρχης: Ιάκωβος Κουμής

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA