Με νίκη κλείνει το 2019 ο Εθνικός Πειραιώς, ο οποίος ταξίδεψε αυθημερόν στο Ηράκλειο για την αναμέτρηση με τον ΝΟ Ρεθύμνου για τη 10 αγωνιστική της Α’ γυναικών.

Η ομάδα του Κώστα Φιτσανάκη που αντιμετώπισε πρώτη φορά την πρώην ομάδα του επί Κρητικού εδάφους, επικράτησε 14-5 του ΝΟΡ και έκλεισε την Α’φάση του πρωταθλήματος με 9 βαθμούς.

Αντίθετα, η ομάδα του Βασίλη Κουνδουράκη δεν αποκόμισε συγκομιδή στο πρώτο κομμάτι της Α’ γυναικών, ωστόσο από εδώ και στο εξής ρίχνει την προσοχή της, προκειμένου να πετύχει τους στόχους της.

Παρά τη μεγάλη διαφορά στο αποτέλεσμα, το παιχνίδι δεν ήταν ανοιχτό έως το τρίτο οκτάλεπτο, με τον Εθνικό Πειραιώς να προηγείται 2-3 και 3-4 στο ημίχρονο, ενώ στις αρχές της τρίτης περιόδου ο ΝΟΡ είχε μείωσει σε 4-5.

Παρ’όλα αυτά, κάπου εκεί οι αθλήτριες του Εθνικού πάτησαν… γκάζι, με την Πέττα να γράφει το 4-6 και ακολούθησε επιθετικός μονόλογος της Κούμπρα, η οποία με τέσσερα διαδοχικά γκολ διαμόρφωσε το 4-10. Στο τελευταίο οκτάλεπτο, ο ΝΟΡ δεν είχε τα ψυχικά αποθέματα να πλησιάσει ξανά στον αγώνα, με τον Εθνικό να φεύγει νικητής από την Κρήτη.

Πρώτη σκόρερ του αγώνα ήταν η Κούμπρα Κους με 5 γκολ, ενώ η Φοίβη Χατζηκυριακάκη σημείωσε 3.

Οκτάλεπτα: 2-3, 1-1, 1-6, 1-4.

Ρέθυμνο (Βασίλης Κουνδουράκης): Ζοφώλη, Μαλλιαρού 1, Κυριακάκη, Φραγκιουδάκη, Φαρμάκη Μαρία, Γαβαλά 2, Συριάνογλου, Ζοφώλη Βικτωρία 2, Λιμπιτάκη, Φαρμάκη Έλενα, Λιμπιτάκη Άννα, Παναγιωτάκη, Καραγιάννη, Φραγγελάκη, Χρυσοβέργη.

Εθνικός Πειραιώς: (Κώστας Φιτσανάκης): Σωτηρέλη, Λούδη, Κωνσταντοπούλου 1, Τζελέπη 2, Κολιτσοπούλου, Μπίσμπα 1, Χατζηκυριακάκη 3, Πέττα 1, Κούμπρα 5, Έμερσον 1, Πουλοπούλου, Μπερίκου.

 

Facebook Comments