Την πρώτη θέση πήρε ο ΑΝΟ Γλυφάδας στον όμιλο της Β’ φάσης στην Α1 Γυναικών, καθώς επικράτησε του ΝΟ Ρεθύμνου με 14-10, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής.

Στο ξεκίνημα του παιχνιδιού, ο ΑΝΟ Γλυφάδας πήρε το προβάδισμα με 5-3, ενώ στο ημίχρονο αύξησε τη διαφορά των τερμάτων (8-4). Στο δεύτερο μισό του αγώνα, τα κορίτσια του Βασίλη Κουνδουράκη μείωσαν σε 10-7, όμως δεν απέφυγαν την ήττα, με το τελικό σκορ να λήγει 14-10 υπέρ της ομάδας του Ορέστη Σαλάχα. Πρώτη σκόρερ αναδείχθηκε η Παναγιώτα Νίνου με 4 τέρματα.

Ο ΑΝΟ Γλυφάδας έφτασε τους 18 βαθμούς έναντι των 16 του Νηρέα Χαλανδρίου και του Εθνικού Πειραιά και έχει έναν αγώνα λιγότερο, καθώς εκκρεμεί η απόφαση της ΚΟΕ για την έκβαση του αγώνα ανάμεσα σε ΑΝΟΓ και Εθνικού Πειραιά για την πρώτη αγωνιστική.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ   14-10

Τα οκτάλεπτα: 5-3 , 3-1 , 2-3 , 4-3

ΑΝΟ Γλυφάδας (Ορέστης Σαλάχας): Αρχοντάκη, Νίνου 4, Κόκκινου, Γιαμπασάκου, Μαμόγλου 2, Κόλλια, Αντωνιάδη, Γρηγοροπούλου 2, Φράγκου, Μαστρόκαλου 2, Γαλιατσάτου 1, Κοντογιάννη 3, Καρύτσα Θωμοπούλου, Χριστοδούλου

ΝΟ Ρεθύμνου (Βασίλης Κουνδουράκης): Ζοφώλη Ν., Μαλλιαρού 1, Κυριακάκη, Φραγκιουδάκη 1, Φαρμάκη Μ., Γαβαλά 2, Φραγγελάκη, Ζοφώλη Β. 3, Παναγιωτάκη 2, Λιμπιτάκη Σ. 1, Λιμπιτάκη Α., Καραγιάννη

Διαιτητές: Κουρτίδης, Μιχαηλίδης

Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός

Facebook Comments