Πολλά γκολ και συνολικά πολύ όμορφο παιχνίδι έδωσε η Εθνική Ελλάδος Νεανίδων απέναντι στην Ολλανδία στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ιτέας. Η ομάδα της Ευτυχίας Καραγιάννη έκανε μία πολύ δυναμική εκκίνηση στο Πύθια Καπ και κέρδισε την Ολλανδία με 17-12 . Το επόμενο παιχνίδι είναι αύριο στις 11:30 με την Ουγγαρία.

Το παιχνίδι…

Το παιχνίδι ανάμεσα σε Ολλανδία και Ελλάδα ξεκίνησε με τις παίκτριες της Ευτυχίας Καραγιάννη να μπαίνουν πολύ δυναμικά στο παιχνίδι και να βρίσκουν λύσεις στην επίθεση, παίρνοντας δύο φορές προβάδισμα τριών τερμάτων, με 3-0 και 4-1. Οι Ελληνίδες παίκτριες σκόραραν με όλους τους τρόπους, αφού βρήκαν σκορ από το σημείο του πέναλτι, στην κόντρα αλλά και στον παίκτη παραπάνω, με δύο γκολ για τη Σάντα και για Χαλδαίου και Τορνάρου.

Το 5-1 λίγο πριν τη λήξη του οκταλέπτου έκανε ξανά η Νεφέλη Χαλδαίου με πολύ ωραίο σουτ. Η Εθνική έπαιξε πολύ καλή άμυνα στην περιφέρεια αλλά και στα δύο μέτρα κάτι το οποίο φανερώνεται και από το σκορ, αφού η ελληνική εστία παραβιάστηκε μόνο με πέναλτι. Το δεύτερο οκτάλεπτο του παιχνιδιού ήταν διαφορετικό αφού ο επιθετικός ρυθμός ανέβηκε κατακόρυφα και από τις δύο μεριές με την διαφορά να φτάνει στα έξι τέρματα με 12-6 υπέρ τη εθνικής Ελλάδος.

Το δεύτερο ημίχρονο βρήκε την Ολλανδία να πιέζει αλλά να μην καταφέρει να κλείσει την ψαλίδα στο σκορ και την Ελλάδα να διατηρεί την διαφορά στα 5 γκολ και πάνω, παίζοντας αν διαστήματα πολύ όμορφο πόλο με γρήγορη κυκλοφορία και σωστά περάσματα στο φουνταριστό με το σκορ να φτάνει στο 15-9. Στο τελευταίο οκτάλεπτο ο ρυθμός έπεσε επιθετικά, η Ολλανδία μείωσε το σκορ ωστόσο δεν κατάφερε να «απειλήσει» την ελληνική ομάδα και το παιχνίδι έληξε στο 17-12.

 

Facebook Comments