Έκανε την αρχή ο captain του Εθνικού!

by Aquafeed 24

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πρόσφατα ο Εθνικός Πειραιώς πραγματοποίησε υπέρβαση στο αγωνιστικό κομμάτι, καθώς η ομάδα του Φάνη Κουντουδιού τερμάτισε στην 4η θέση της Α1 ανδρών.

Ήταν λογικό ότι τα βασικά μέλη της ομάδας θα δέχονταν αξιόλογες προτάσεις, με το ενδεχόμενο να παρουσιαστεί ο «Αυτοκράτορας» αποδυναμωμένος να είναι ορατό. Παρόλα αυτά, η διοίκηση του Ερασιτέχνη μετά την ανανέωση του Φάνη Κουντουδιού στην τεχνική ηγεσία, προχώρησε συμφωνία με έναν από τους σημαντικότερους παίκτες του ρόστερ.

Ο αρχηγός, Παναγιώτης Παπαδόγκωνας, αποφάσισε να κάνει την αρχή και να παραμείνει στον Εθνικό, παρά τις εξαιρετικές προτάσεις που δέχθηκε από Υδραϊκό και Πανιώνιο, στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα ότι ο «Αυτοκράτορας» θα συνεχίσει να είναι ανταγωνιστικός και την επόμενη αγωνιστική περίοδο στην Α1 ανδρών.

Υπάρχει, λοιπόν, κινητικότητα στο ανδρικό τμήμα και μετά τον Παπαδόγκωνα αναμένεται να ολοκληρωθούν κι άλλες ανανεώσεις, που είναι το πρωταρχικό μέλημα της διοίκησης αυτή τη στιγμή, πριν ξεκινήσει η συζήτηση για προσθήκες στο ρόστερ.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA