Είχε πέναλτι, δεν είχε αλυτάρχη!

by Aquafeed 24

Σε ένα παιχνίδι όπου χτυπήθηκε πληθώρα πέναλτι, η ΝΕ Πατρών κατάφερε να φύγει με το διπλό από τη Λάρισα, επικρατώντας του Ναυτικού Ομίλου με 17-16 στη διαδικασία των πέναλτι.

Η ομάδα του Δημήτρη Μπιτσάκου μπήκε καλύτερα στο πρώτο οκτάλεπτο και απέκτησε προβάδισμα τριών τερμάτων στο ημίχρονο με 7-4. Στην τρίτη περίοδο, η γηπεδούχος ομάδα ισοφάρισε (8-8), με το τελικό σκορ να λήγει 9-9 και το παιχνίδι να πηγαίνει στη διαδικασία των πέναλτι. Εκεί, η ΝΕ Πατρών ήταν πιο εύστοχη και πήρε τη νίκη με 17-16, τελειώνοντας και τη σειρά των δυο ομάδων.

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα: «1) πριν τον αγώνα ο έφορος του ΝΟΛ κατέβαλε το παράβολο 160€ του αγώνα και 2) στον αγώνα δεν προσήλθε ο αλυτάρχης και χρέη αλυτάρχη εκτέλεσε ο διαιτητής κ. Σπανούδης».

ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ 16-17 (9-9 κ.δ.)

Τα οκτάλεπτα: 1-4 , 3-3 , 4-1 , 1-1

Πέναλτι: 7-8

ΝΟ Λάρισας (Σπύρος Τσιάρας): Καζάνα, Κυροδήμου, Τουλουμτζίδου 2, Χασιώτη 1, Λαμπρονίκου, Μπαλάτσα Μ. 1, Μπαλάτσα Ν., Τοκίνι 1, Κούμπρα 7, Τσιγαρίδα 3, Πατούνα 1, Μιγδάνη, Κατσιούλα, Σαμαρά

ΝΕ Πατρών (Δημήτρης Μπιτσάκος): Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη 5, Σινεμόγλου, Ρακιντζή, Τσιμάρα Ευφ. 1, Τσιμάρα Ευδ. 1, Πετάση, Μιχαηλίδου 2, Μόργκαν, Μπιτσάκου 7, Μανέτα Σ. 1, Λυκοθανάση, Χρυσανθοπούλου, Μανέτα Β.

Διαιτητές: Σπανούδης, Αχλαδιώτης

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA