Με κατοχυρωμένη την θέση στην 8άδα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Νέων Γυναικών, η Εθνική μας ομάδα ολοκλήρωσε την Τρίτη 12/10 τους αγώνες της στην φάση των Ομίλων, με τρεις εμφατικές νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Υπενθυμίζουμε τα αποτελέσματα των τριών αγώνων της Εθνικής Νέων Γυναικών έως τώρα:

ΙΤΑΛΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ  6 – 12

ΕΛΛΑΔΑ – ΣΛΟΒΑΚΙΑ  32 – 7

ΕΛΛΑΔΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ  23 – 3

Αναμένοντας το πρόγραμμα των Προημιτελικών, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα οδεύει ολοταχώς στην κατάκτηση ενός ακόμα μεταλλίου σε διεθνή διοργάνωση, συνεχίζοντας την άκρως επιτυχημένη πορεία που έχει διαγράψει το ελληνικό πόλο, φέτος και γενικότερα.

 

Η MVP και πρώτη σκόρερ του αγώνα Ελλάδα-Γερμανία με 6 τέρματα, Ειρήνη Νίνου, μίλησε αποκλειστικά στο Aquafeed24 για την πρόκριση της Εθνικής Νέων Γυναικών στα Προημιτελικά και τους στόχους της ομάδας μετά την 8άδα:

«Είναι μια επιτυχία η πρωτιά στον όμιλο και σίγουρα ένας αρχικός στόχος που είχαμε θέσει ως ομάδα, καθώς μας έδωσε απευθείας το εισιτήριο για την 8αδα. Θεωρώ ότι είμαστε όλες έτοιμες και ανυπομονούμε για τα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν, τα οποία όσο περνάνε οι μέρες γίνονται όλο και πιο κρίσιμα. Σίγουρα οι στόχοι αυτής ομάδας είναι πολύ υψηλοί αλλά προσπαθούμε να μην προτρέχουμε και να προχωράμε βήμα-βήμα… οπότε επόμενος στόχος η 4αδα! Συνεχίζουμε με συγκέντρωση και πίστη στις δυνατότητες μας»!

Facebook Comments