Είπε το «ναι» για Ελλάδα ο παικταράς Άλεξ Μπόουεν!

by Aquafeed 24

Πήρε το τρόπαιο στην Αδριατική Λίγκα με το σκουφάκι της Μλάντοστ Ζάγκρεμπ κόντρα στη Γιούγκ την Τετάρτη (Δύο γκολ στον τελικό) και τώρα ετοιμάζεται για… Αθήνα!

Ο εξαιρετικός περιφερειακός, Άλεξ Μπόουεν, διεθνής με την εθνική ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών και ενδεχομένως κορυφαίος σκόρερ έχει πει το «ναι» σε ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος και εφόσον η μεταγραφή ολοκληρωθεί τότε μιλάμε για μια θριαμβευτική μεταγραφική επιτυχία από το εν λόγω σωματείο. Παίζει δεξιά, μπαίνει δεύτερος φουνταριστός, σκοράρει, βοηθάει και ως αμυντικός. Ένα σπάνιο πολυεργαλείο.

Το ότι ο παίκτης έχει πει «ναι» δεν σημαίνει ότι πρέπει να θεωρηθεί δεδομένο ότι θα έρθει, καθώς υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες που μένει να ξεκαθαριστούν. Η ομάδα που έχει αποσπάσει το «ναι» είχε ή απέκτησε ήδη δύο ξένους αθλητές και έτσι ο Μπόουεν θα είναι ο τρίτος, όμως στο ελληνικό πρωτάθλημα επιτρέπονται δύο.

Υπάρχουν διαρροές που λένε ότι σύλλογοι πιέζουν για τρίτο ξένο στην Α1 ανδρών, ενώ παίζει πάντα το ενδεχόμενο να χρησιμοποιούνται δύο εκ των τριών σε κάθε αγώνα, όπως κάνει δηλαδή τόσα χρόνια ο πρωταθλητής Ολυμπιακός. Βέβαια, το να περάσουν τρεις ξένοι αντιτίθεται σε μια από τις βασικές αρχές του Συνδέσμου Ελλήνων Αθλητών Υδατοσφαίρισης από την επαναδραστηριοποίηση του και έπειτα. Στο παρελθόν η ΚΟΕ το απέρριψε, αλλά τότε δεν ήταν τόσες οι… φωνές.

Το δεδομένο είναι ότι ο Μπόουεν είπε το «ναι» και μένει να βρεθεί η σωστή φόρμουλα για να ανακοινωθεί και να παίξει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Σας αφήνουμε με την απορία για το όνομά της ομάδας, αλλά φέραμε στο «φως» ακόμη μια μεγάλη μεταγραφή #Aquafeed24

ΥΓ: Ακόμη δύο Αμερικανοί της εθνικής ομάδας, πέραν του Ματ Φάρμερ που αποκαλύψαμε ότι θα παίξει στο Περιστέρι, είναι κοντά σε ελληνικές ομάδες. Με αμφοτέρους έχουμε συστηθεί στο παρελθόν…

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA