«Έφυγε» ο Γιάννης Πατέρας

by Γιώργος Χρήστου

Την απώλεια του Γιάννη Πατέρα θρηνεί από χθες (26/12) ο υγρός στίβος και η οικογένεια του ΑΝΟ Γλυφάδας, ένας σπουδαίος άνθρωπος αλλά και αθλητής της κολύμβησης και της υδατοσφαίρισης. Ο Γιάννης Πατέρας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών αντιμετωπίζοντας προβλήματα υγείας τους τελευταίους μήνες, αφήνοντας πίσω του την οικογένεια, τη σύζυγό και τους δύο γιους του.

Η συγκινητική ανακοίνωση του ΑΝΟ Γλυφάδας

Με βαριά καρδιά μοιραζόμαστε την είδηση του θανάτου του αγαπημένου μας φίλου, Γιάννη. Η απώλειά του είναι βαθιά αισθητή όχι μόνο στον αθλητικό μας σύλλογο αλλά στις ζωές όλων όσοι είχαν το προνόμιο να τον γνωρίσουν.

Ο Γιάννης δεν ήταν απλώς ένας εξαιρετικός αθλητής, ήταν η καρδιά της ομάδας μας. Η αφοσίωσή του και ο ενθουσιασμός του ήταν έμπνευση για όλους μας. Πέρα από τον αγωνιστικό χώρο, ήταν ένας στοργικός πατέρας και ένας αγαπημένος φίλος.

Καθώς θρηνούμε τον Γιάννη, ας θυμηθούμε τη χαρά που έφερε στη ζωή μας, τις νίκες που γιορτάσαμε μαζί και το αδάμαστο πνεύμα που μοιράστηκε μαζί μας. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, ας στηρίξουμε ο ένας τον άλλον ως οικογένεια.

Θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιάννη. Συμμεριζόμαστε τη θλίψη σας και προσφέρουμε την υποστήριξή μας.

Στη μνήμη του συμπαίκτη και φίλου μας, Γιάννη

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA