Τρεις πολύτιμοι βαθμοί για το σύνολο του Κώστα Λούδη ήρθαν σε μια ιδανική στιγμή στην πορεία των αγωνιστικών του G1, μιας και ο ΓΣ Περιστερίου «πέρασε» από την έδρα του Εθνικού Πειραιά για την 3η «στροφή» της Β’ Φάσης με 12-7 και ανέβηκε στην 6η θέση του γκρουπ δυναμικότητας.

Το Περιστέρι έδειξε να διαχειρίζεται καλύτερα τον ρυθμό του παιχνιδιού, παρουσιάζοντας περισσότερες επιθετικές λύσεις έως το ημίχρονο όπου και προηγούταν με 6-2. Οι «κυανόλευκοι» του Φάνη Κουντουδιού συνέχισαν προσπαθώντας να μειώσουν την διαφορά των «φιλοξενούμενων», ωστόσο ο ΓΣΠ κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμά του έως το τέλος και να πάρει έτσι την πρώτη του νίκη στην Β’ Φάση, η οποία και τον φέρνει πλέον στους 27β. και την 6η θέση. Σε εξαιρετική μέρα για την ομάδα του Κώστα Λούδη βρέθηκε ο Άγγελος Φώσκολος, ο οποίος και σημείωσε 4 τέρματα, ενώ ακολούθησε με 3 γκολ ο Θανάσης Χρυσοσπάθης.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 7-12

Οκτάλεπτα: 1-3, 1-3, 2-4, 3-2.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Γρηγοριάδης, Κατσαγούνος 1, Ιωάννου, Τεσάνοβιτς 1, Μπέτο 1, Θεοδόσης – Παπαλουκάς 1, Παπαδόγκωνας, Βιτέλλας 2, Πρωτοψάλτης, Μπεριστιάνος, Μαθιόπουλος 1, Λαδάς, Δροσόπουλος, Βαλλιανάτος, Ζωγράφος.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Σαλτερής, Αλευρίδης, Τοράκης 1, Πρέκας 1, Γερακούδης, Κουκουμάκης 1, Μπιτσάκος Χρ., Καρούντζος 2, Φώσκολος 4, Χρυσοσπάθης 3, Μαστρογιαννάκος, Λαδάς, Χόλαντ, Ναγκλ, Μπιτσάκος Ανδ.

Διαιτητές: Σταυρίδης, Σπανούδης

Αλυτάρχης: Θέμης Χατζής