Έφη Κατσιμπρή: Ετοιμάζεται για νέα περιπέτεια εκτός συνόρων στην Ουγγαρία!

by Aquafeed 24

Ένα ταλαντούχο κορίτσι που πάντοτε αποδεικνύει την αγωνιστικότητά της εντός νερού, ετοιμάζεται να ανοίξει για δεύτερη φορά τα «φτερά» της για το εξωτερικό και να ζήσει μια ακόμη σημαντική εμπειρία στην αθλητική της καριέρα.

Η Έφη Κατσιμπρή πραγματοποίησε μια εξαιρετική σεζόν με το σκουφάκι του Εθνικού Πειραιά και βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα του Στέφανου Λέανδρου να κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας, καθώς και να διανύσει έναν θετικό δρόμο στην Ευρώπη και το LEN Champions League.

Πριν από λίγα χρόνια, η Έφη Κατσιμπρή, σπλάχνο του Εθνικού, είχε πάρει τις αποσκευές της και ταξίδεψε έως τη Γαλλία για να αγωνιστεί με επιτυχία στη Λιλ για τρία χρόνια, ενώ τώρα έχει μπροστά της ένα καινούργιο μονοπάτι στο εξωτερικό, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του #AQF24 βρίσκεται μια ανάσα από την ουγγρική, Ντουναουϊσβάρος, δηλαδή μια από τις κορυφαίες ουγγρικές ομάδες με σταθερή παρουσία στα ευρωπαϊκά Κύπελλα. Αναμφίβολα, η δυναμική της Κατσιμπρή θα βοηθήσει τον μαγυάρικο σύλλογο, σε μια συμφωνία win-win. Σημειώνεται ότι, η νεαρή αθλήτρια είχε ακόμη μια πρόταση από την Ιταλία, καθώς και πολλές οχλήσεις από ελληνικούς συλλόγους.

Η Έφη Κατσιμπρή έχει γεννηθεί το 2001 και μπορεί να αγωνιστεί τόσο στην άμυνα, όσο και στην περιφέρεια, ενώ με τις Εθνικές ομάδες έχει κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νεανίδων και το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με την εθνική Νέων γυναικών.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA