Έδειξε τα δόντια του ο ΑΝΟΓ κόντρα στο Π.Φάληρο υπό κακές συνθήκες!

by Aquafeed 24

Δυναμική επιστροφή του ΑΝΟ Γλυφάδας στο πρωτάθλημα της Α1 ανδρών, καθώς η ομάδα του Γιάννη Κατρουζανάκη ήθελε πολύ και εν τέλει κατέκτησε μια σημαντική νίκη με αντίπαλο το Π.Φάληρο, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

ΑΝΟΓ – ΑΟΠΦ 11-3

Ο ΑΝΟΓ με αυτό το αποτέλεσμα έφθασε τις τρεις νίκες (9β.) και ξεπέρασε βαθμολογικά την ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη που παρέμεινε στους 6β. Ο καιρός δυσκόλεψε τα μέγιστα την προσπάθεια των δύο ομάδων, ενώ η προγραμματισμένη μετάδοση από το ΚΟΕ ΤV αναβλήθηκε για τον ίδιο λόγο.

Η ομάδα του Κατρουζανάκη έχει αρχίσει να παίζει σύμφωνα με την ποιότητά της και αναζητά τη σταθερότητα που θα τη βοηθήσει να ανέλθει βαθμολογικά, ενώ ο ΑΟΠΦ είναι ακόμη επηρεασμένος από τα κρούσματα κορονωϊού που είχαν πλήξει την ομάδα το τελευταίο διάστημα.

Ο ΑΝΟΓ ξεκίνησε με 4-0, το οποίο έκανε 6-1 στο δεύτερο οκτάλεπτο και κάπου εκεί υπήρξε περιορισμένη ένταση, με τους Τζώρτζη και Φωτόπουλο να αποβάλλονται με αντικατάσταση. Το ημίχρονο έληξε με το σκορ στο 8-2 υπέρ του ΑΝΟΓ, ενώ με σωστή διαχείριση οι γηπεδούχοι έφθασαν στο τελικό 11-3.

Απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ξεκάθαρα ο Πέταρ Μιγιούσκοβιτς, ο οποίος σήμειωσε όχι ένα, όχι δύο, αλλά… επτά τέρματα!

Στατιστικά από koe.org.gr

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ 11-3

Οκτάλεπτα: 4-0, 4-2, 2-1, 1-0.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Γιάννης Κατρουζανάκης): Κουρούβανης Δ., Τζελάτης 1, Μαυρωτάς Λ., Δήμου Π., Χατζηκυριακάκης, Δουρίδας, Γιαννόπουλος 1, Παπαποστόλου 1, Παπαγεωργίου 1, Φωτόπουλος, Μπρίκιτς, Μιγιούσκοβιτς 7, Ηλιόπουλος, Μπελέσης, Πούρος.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Χαϊδόπουλος, Τζώρτζης, Σέιν 1, Καλής, Κλήμος 1, Καραβιώτης, Παπαδόπουλος Γ., Ντε Φρέιτας 1, Χαλυβόπουλος, Λιαπάκης, Τσαχιλίδης, Τσαγκάρης, Μητράκης, Κοντονής, Κόκκινος.

Διαιτητές: Μοίραλης, Μπουδραμής

Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA