«Εχθρική διαιτησία – Σημαντικό ότι περάσαμε»

by Aquafeed 24

Μετά την ήττα από τη Ρόμα με σκορ 13-12, ο Χάρης Παυλίδης, τόνισε το ζήτημα της κούρασης για τον Ολυμπιακό που έδωσε τρία παιχνίδια σε 24 ώρες, ενώ έκανε λόγο για εχθρική διαιτησία που έπαιξε ρόλο στην επικράτηση της διοργανώτριας ομάδας του Ομίλου.

Το σημαντικό για τον έμπειρο τεχνικό είναι ότι η ομάδα πέρασε, ακόμη και αν βγει δεύτερη στο γκρουπ, για συγκεκριμένους λόγους τους οποίος αναλύει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο olympiacossfp.gr: 

«Σήμερα η κούραση μας οδήγησε σε ατομικά λάθη τα οποία άλλες φορές δεν τα κάναμε. Το είχα πει από την αρχή, ότι τρία παιχνίδια σε 24 ώρες είναι πάρα πολύ δύσκολη αποστολή. Δεν έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο και σίγουρα δεν μπορείς να έχεις την ίδια συγκέντρωση και να ανταποκριθείς στον ίδιο βαθμό σε μια τόσο κοντινή και απαιτητική σειρά αγώνων. Ωστόσο παρά την κούραση, και την εχθρική διαιτησία θεωρώ ότι αν αποφεύγαμε κάποια ατομικά λάθη, μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ένα παιχνίδι που ήταν το τρίτο για εμάς και το πρώτο για τη Ρόμα, την οποία κάναμε το λάθος και τη βάλαμε μέσα στον αγώνα. Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος από την παρουσία της ομάδας στον όμιλο. Μετά από 4 μήνες διακοπή, ενώ μεσολάβησαν οι αγώνες της Εθνικής και με μόλις έξι προπονήσεις, για μια ομάδα με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας όπου αρκετές αθλήτριες δεν είχαν ξαναπαίξει στην Ευρώπη, η πρόκριση στην επόμενη φάση είναι σημαντική. Έστω και αν καταλάβουμε τη δεύτερη θέση, το βασικό ήταν να περάσουμε».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA