Το μεσημέρι της Πέμπτης 16/09 πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τα Πρωταθλήματα Υδατοσφαίρισης της Α1 Κατηγορίας Ανδρών και Γυναικών Ελλάδος, στο ξενοδοχείο Coral του Π. Φαλήρου, όπως επίσης ανακοινώθηκαν και οι πρώτες αγωνιστικές με τον τρόπο διεξαγωγής τους για την σεζόν 2021-2022 να διαφέρει σημαντικά από προηγούμενες χρονιές.

Όσον αφορά το Πρωτάθλημα Γυναικών, το σύστημα διεξαγωγής που επιλέχθηκε δεν περιλαμβάνει Ομίλους μεταξύ των 12 ομάδων της κατηγορίας, αλλά θα πραγματοποιηθεί το αντίστοιχο “pool” όπου σε 22 αγωνιστικές θα αναμετρηθούν «όλοι με όλους», με έδρες 2 γύρους. Όπως επισημοποιήθηκε από την ΚΟΕ, το Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί ενιαία (σε μία φάση), με την 1η Αγωνιστική να ξεκινά το Σάββατο 06/11/2021 και να περιλαμβάνει τα αντίστοιχα πρώτα παιχνίδια.

Υπενθυμίζουμε ότι στην Α1 Κατηγορία Γυναικών συμμετέχουν οι εξής 12 ομάδες:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ, ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ, ΓΛΥΦΑΔΑΣ-iRepair , ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ, ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ, ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ, ΑΕΚ, ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ, ΠΑΟΚ, ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Σύμφωνα με την διαμόρφωση της 1ης Αγωνιστικής αναμένονται 2 άκρως ανταγωνιστικά ντέρμπι μεταξύ του Ολυμπιακού και της Βουλιαγμένης και αντίστοιχα του ΑΝΟ Γλυφάδας-iRepair με τον Εθνικό Πειραιώς-NOBELHELLAS!

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:

Επιμέλεια: Δέσποινα Μπαλαχτάρη