Το ευχαριστήριο μήνυμα του Νάγκι για τον Τεμπέστι στο Instagram!

Ένας τέτοιος τίτλος, αν βέβαια αναφερόμασταν στο ποδόσφαιρο, θα ταίριαζε για μία συνάντηση του Μπουφόν με τον Νόιερ, θα λέγαμε. Βέβαια, αν το κοιτάξουμε με μία αντιστοιχία, ο Νάγκι με τον Τεμπέστι θα ήταν ο Μπουφόν και ο Νόιερ στο πόλο. Όπως λοιπόν μαρτυρά και ο τίτλος, οι δύο κορυφαίοι τερματοφύλακες είχαν μία όχι και τόσο απρόσμενη συνάντηση στο Σόλνοκ την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου.

Μπορεί εχθές η πρώην ομάδα του τεράστιου Βίκτορ Νάγκι, Σόλνοκ, να γνώρισε την ήττα και τον αποκλεισμό από τα ημιτελικά του Γιούρο Καπ από την νυν ομάδα του Στέφανο Τεμπέστι, Ορτίτζια, όμως έξω από το νερό, οι αντιπαλότητες ξεχνιούνται και δημιουργούνται φιλίες!

Έτσι και έγινε στην περίπτωση των δύο κορυφαίων τερματοφυλάκων που, αν και ο Τεμπέστι ρίχνει κάποια χρονάκια στον Νάγκι, ο δεύτερος κρέμασε το σκουφάκι του νωρίτερα από αυτόν. Στην εν λόγω συνάντηση λοιπόν, ένας από τους σπουδαιότερους τερματοφύλακες  όλων των εποχών, έδωσε προσωπικά συγχαρητήρια στον Ούγγρο πορτιέρο για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, πριν ολοκληρωθεί η καριέρα του.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Νάγκι στο instagram:

«Ο Στέφανο Τεμπέστι, που ήταν πάντα πραγματικό πρότυπο για εμένα, εχθές μου είπε προσωπικά πόσο χαρούμενος ήταν που κατάφερα να κερδίσω ένα ολυμπιακό μετάλλιο στο τελευταίο λεπτό της καριέρας μου! Πιστεύει ότι το άξιζα και εγώ. Περιττό να πω, ότι τα λόγια του ήταν πολύ τιμητικά. Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια Στέφανο!»

Όσον αφορά τον Νάγκι, οφείλουμε να αναγνωρίζουμε τον σπουδαίο αθλητικό ήθος του Ούγγρου τερματοφύλακα και δεν ξεχνάει κανείς ότι παρά τα κουνήματα των δαχτύλων και την εκφραστικότητά του σε κάθε γκολ που έτρωγε, αποτελεί έναν από τους καλύτερους της εποχής του.

Facebook Comments