Δυνατός ΑΠΟΕΛ με ανανεώσεις, μεταγραφές και…. επιστροφές!

by Aquafeed 24

Δυνατός ΑΠΟΕΛ με ανανεώσεις, μεταγραφές και…. επιστροφές!

Δυναμώνει ο ΑΠΟΕΛ ενόψει της πρεμιέρας του κυπριακού πρωταθλήματος, με τον σύλλογο να ανακοινώνει σωρεία αθλητών, οι οποίοι είτε συνεχίζουν να προσφέρουν στα κίτρινα και μπλε, είτε επιστρέφουν, ενώ ανακοινώθηκε και η απόκτηση ενός Ρουμάνου αθλητή.

Συγκεκριμένα, στον ΑΠΟΕΛ θα αγωνίζονται και τη νέα αγωνιστική περίοδο, ο πολύπειρος φουνταριστός Κωνσταντίνος Μπουρνάζος και ο εξίσου έμπειρος περιφερειακός, Παύλος Μερκουριάδης, οι οποίοι έχουν υπάρξει συμπαίκτες για πολλά χρόνια στο παρελθόν.

Παράλληλα, ο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε με μεγάλη χαρά την επιστροφή του Δημήτρη Μηλά, με τον νεαρό περιφερειακό να κάνει μια εξαιρετική σεζόν πέρυσι με το σκουφάκι του ΠΑΟΚ στην Α1 ανδρών. Ο Δημήτρης Μηλάς αγωνίστηκε με τον ΑΠΟΕΛ για 7 συνεχή χρόνια κατακτώντας 6 τίτλους (2 πρωταθλήματα – 4 κύπελλα) ενώ ήταν «παρών» και στην μοναδική συμμετοχή κυπριακής ομάδας σε ευρωπαική διοργάνωση το 2020!

Τέλος, η κυπριακή ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντάνιελ Ρόμπου, με τον Ρουμάνο αθλητή να έχει αγωνιστεί τα προηγούμενα έτη στη Στέαουα Βουκουρεστίου, έχοντας πολλές συμμετοχές και σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA