Δυνατός ΑΠΟΕΛ με ανανεώσεις, μεταγραφές και…. επιστροφές!

Δυναμώνει ο ΑΠΟΕΛ ενόψει της πρεμιέρας του κυπριακού πρωταθλήματος, με τον σύλλογο να ανακοινώνει σωρεία αθλητών, οι οποίοι είτε συνεχίζουν να προσφέρουν στα κίτρινα και μπλε, είτε επιστρέφουν, ενώ ανακοινώθηκε και η απόκτηση ενός Ρουμάνου αθλητή.

Συγκεκριμένα, στον ΑΠΟΕΛ θα αγωνίζονται και τη νέα αγωνιστική περίοδο, ο πολύπειρος φουνταριστός Κωνσταντίνος Μπουρνάζος και ο εξίσου έμπειρος περιφερειακός, Παύλος Μερκουριάδης, οι οποίοι έχουν υπάρξει συμπαίκτες για πολλά χρόνια στο παρελθόν.

Παράλληλα, ο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε με μεγάλη χαρά την επιστροφή του Δημήτρη Μηλά, με τον νεαρό περιφερειακό να κάνει μια εξαιρετική σεζόν πέρυσι με το σκουφάκι του ΠΑΟΚ στην Α1 ανδρών. Ο Δημήτρης Μηλάς αγωνίστηκε με τον ΑΠΟΕΛ για 7 συνεχή χρόνια κατακτώντας 6 τίτλους (2 πρωταθλήματα – 4 κύπελλα) ενώ ήταν «παρών» και στην μοναδική συμμετοχή κυπριακής ομάδας σε ευρωπαική διοργάνωση το 2020!

Τέλος, η κυπριακή ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντάνιελ Ρόμπου, με τον Ρουμάνο αθλητή να έχει αγωνιστεί τα προηγούμενα έτη στη Στέαουα Βουκουρεστίου, έχοντας πολλές συμμετοχές και σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.