Δυναμώνει επικίνδυνα η Ποζίλιπο: Ανακοίνωσε ΚΑΙ τον Σέρβο παικταρά Μάρκο Ραντούλοβιτς!

Στέλνει ηχηρό μήνυμα ενόψει της νέας χρονιάς η Ποζίλιπο!

by Κώστας Παππάς

Δεν έχουν τελειωμό οι μεταγραφικές «βόμβες» για την Ποζίλιπο, με την ομάδα του ιταλικού νότου να ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνούς με την εθνική ομάδα της Σερβίας, Μάρκο Ραντούλοβιτς. Πρόκειται αναμφίβολα για μια σπουδαία κίνηση για την ιστορική ομάδα καθώς ενισχύεται με έναν παίκτη παγκόσμιας κλάσης που θα αναβαθμίσει το επίπεδο της και θα την βοηθήσει να τερματίσει ψηλότερα από την 10η θέση που κατέλαβε φέτος.

Μάλιστα, σε συνδυασμό με τις προσθήκες του Ιταλού, Ζένο Μπερτόλι και του εξαιρετικού Μαυροβούνιου, Ντάρκο Μπργκούλιαν, η Ποζίλιπο χτίζει ένα σύνολο που δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να υποτιμηθεί, ενώ παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε ποια θα είναι η δυναμική των Ναπολιτάνων για την νέα χρονιά καθώς ο πήχης και οι προσδοκίες έχουν ανέβει κατακόρυφα.

Την είδηση έκανε γνωστή το ιταλικό κλαμπ μέσω ανακοίνωσης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην οποία ο Μάρκο Ραντούλοβιτς αναφέρει: «Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που έχω την ευκαιρία να παίξω στην Ποζίλιπο. Όλοι ξέρουν τι σημαίνει αυτή η ομάδα για την υδατοσφαίρισηκαθώς αποτελεί ένας από τους μεγαλύτερους ευρωπαϊκούς συλλόγους. Ελπίζουμε ότι μπορούμε να επιτύχουμε όλους τους στόχους μας. Πάμε, παιδιά».

Υπενθυμίζεται ότι η Ποζίλιπο έχει υπάρξει… ελληνική αποικία καθώς το σκουφάκι της έχουν φορέσει πρωτίστως ο Χρήστος Αφρουδάκης κατακτώντας το Champions League, ο Άγγελος Βλαχόπουλος, ο Γιάννης Παπάκος, ο Γιώργος Δερβίσης και ο Νίκος Κοπελιάδης.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA