Η νέα αγωνιστική περίοδος θα βρει τον Νηρέα Χαλανδρίου να επιστρέφει πανηγυρικά στην Α1 κατηγορία ανδρών και τον Γιώργο Ιντζέ να κρατάει το «τιμόνι» της ομάδας, η οποία θα έχει πρωταρχικά τον στόχο της παραμονής στη μεγάλη κατηγορία.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Νηρέας Χαλανδρίου βρίσκεται πολύ κοντά στο να πραγματοποιήσει ένα δυναμικό ξεκίνημα στη μεταγραφική αγορά, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του #AQF24, ο σύλλογος των Βορείων Προαστίων είναι κοντά σε συμφωνία με τον Μιχάλη Δανούρδη, τον Γιάννη Πανταζόπουλο, τον Γιώργο Χριστοφορίδη, τον Δημήτρη Καζάκο και τον Δημήτρη Παπαδημητρίου.

Αναμφίβολα, όλοι αυτοί οι αθλητές έχουν εμπειρία στη μεγάλη κατηγορία και αναμένεται να ενισχύσουν σημαντικά την προσπάθεια του Γιώργου Ιντζέ, σε περίπτωση που οι μεταγραφές τους τελεσφορήσουν.

Την περασμένη σεζόν, ο Μιχάλης Δανούρδης (περιφερειακός – δεξιά πλευρά) αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό, όπως και ο Γιάννης Πανταζόπουλος (Περιφερειακός – αριστερή πλευρά), αλλά και ο Δημήτρης Παπαδημητρίου (Φουνταριστός). Από την άλλη, ο Δημήτρης Καζάκος υπερασπίστηκε τα δοκάρια του Πανιωνίου στην Α1 κατηγορία, κατακτώντας την 3η θέση στο πρωτάθλημα, ενώ ο Γιώργος Χριστοφορίδης (Περιφερειακός) ξεχώρισε με το σκουφάκι του ΝΟ Χίου.

Δημήτρης Παπαδημητρίου
Χριστοφορίδης Γιώργος
Πανταζόπουλος Γιάννης
Καζάκος Δημήτρης

 

Facebook Comments