Δυναμική εκκίνηση και νίκη της Βουλιαγμένης επί της ΝΕΠ!

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Δυναμικά ξεκίνησε ο ΝΟΒ τα παιχνίδια στο ΣΕΔΥ γυναικών επικρατώντας τη ΝΕ Πατρών με 13-5.

Σε μία αναμέτρηση όπου οι δύο ομάδες εμφανίστηκαν ανανεωμένες, ο ΝΟ Βουλιαγμένης μπήκε από νωρίς πολύ δυναμικά παίρνοντας γρήγορα προβάδισμα τριών τερμάτων, το οποίο και κατάφερε να επεκτείνει μέχρι το τέλος του ημιχρόνου στα έξι φτάνοντας στο 8-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Μιχάλη Λαζαρίδη πίεσε, ωστόσο δεν κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση, αφού η Βουλιαγμένη  κατάφερε να  διατηρήσει μέχρι και το τέλος του τρίτου οκταλέπτου τη διαφορά στα ίδια επίπεδα με το πρώτο ημίχρονο και να την μεγαλώσει. Στην τελευταία περίοδο δεν άλλαξε κάτι σημαντικά και η ομάδα της Κικής Λιόση διαμόρφωσε το τελικό 13-5 ξεκινώντας με νίκη τις υποχρεώσεις της στο 7ο τουρνουά του ΣΕΔΥ. Πρώτη σκόρερ της αναμέτρησης ήταν η Έλενα Ελληνιάδη με 6 τέρματα.

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ        –         ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 5-13

Τα οκτάλεπτα: 1-4, 1-4, 2-3, 1-2.

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ (Μ.Λαζαρίδης): Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη, Παρασκευοπούλου, Κρινά, Τσιμάρα 2, Μπαλάτσα, Πετάση, Κουρέτα 2, Μοίραλη 1, Ντάσιου, Δ. Κοντάκου, Νιαρχάκου, Α. Κοντάκου, Μιχαλάτου, Κεπενού.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Κ.Λιόση): Κοτσιώνη, Καϊάφα, Καλογεροπούλου, Ελληνιάδη 6, Γιαννοπούλου 3, Τανκέεβα 1, Μ. Πάτρα 2, Στρατηδάκη 1, Ανδρεάδη, Μιμίδη, Αγγελίδη, Ε. Πάτρα, Μαρκατσέλη, Κρασά.

Διαιτητές: Δασκαλοπούλου- Παντελής.

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA