Δημήτρης Σκουμπάκης: «Πρέπει να βρεις τα ψυχικά αποθέματα»!

Για τη δυσκολία του εγχειρήματος να παίζει η Εθνική ομάδα χωρίς υψηλό κίνητρο μίλησε ο Δημήτρης Σκουμπάκης

by Μάνος Φυρογένης

Η Εθνική ομάδα οφείλει να ανασυγκροτηθεί και να επιστρέψει και πάλι εκεί που ανήκει. Δεν είναι εύκολο όταν ο εγωισμός δέχεται χτυπήματα παρόλα αυτά το πρώτο βήμα έγινε κόντρα στο Μαυροβούνιο. Δεν ήταν η νίκη αυτή καθ’ αυτή αλλά το ανταγωνιστικό πνεύμα που έδειξε η «γαλανόλευκη» παρότι έχει βρεθεί και με καλύτερη ψυχολογία.

Για τη δυσκολία να βρει το κίνητρο – μια ομάδα που έχει θέσει τον πήχη ψηλά – να παίξει αγώνα για τις θέσεις 5-8, μίλησε ο Δημήτρης Σκουμπάκης για λογαριασμό της ιστοσελίδας της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος.

«Είναι πάρα πολύ δύσκολα αυτά τα παιχνίδια γιατί πρέπει να βρεις ψυχικά αποθέματα για να παίξεις πολλώ δε μάλλον για να τα κερδίσεις και να δείξεις ένα άξιο πρόσωπο. Εμείς σήμερα κάναμε ό,τι μπορούσαμε, βρήκαμε τα αποθέματά μας, κερδίσαμε το παιχνίδι όπως οφείλαμε να κάνουμε. Τώρα κοιτάζουμε άλλο ένα επίσης δύσκολο παιχνίδι και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aquafeed24.com (@aquafeed24)

Ως προς τον τρόπο που χτίζεται ο χαρακτήρας ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων, ο θηριώδης αμυντικός της Νόβι Μπέογκραντ σχολίασε ότι: «Αυτά τα παιχνίδια έχουν σχέση με τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Το πρόσωπο που θα δείξουμε εδώ, το πως θα τελειώσουμε το τουρνουά, θα παίξει ρόλο στους Ολυμπιακούς Αγώνες γι’ αυτό και προσπαθούμε για κάτι καλύτερο», κατέληξε.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA