Δημήτρης Νικολαΐδης στο #AQF24: «Ξέρουμε που μπορούμε να φτάσουμε, προχωράμε βήμα βήμα»

by Γιώργος Χρήστου

Με το καλύτερο τρόπο μπήκε η Εθνική Ανδρών στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Ζάγκρεμπ. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα υπέταξε με 10-8 την Παγκόσμια πρωταθλήτρια Ουγγαρία και πλέον στρέφει την προσοχή της στο παιχνίδι με την Ιταλία (6/1, 20:00) προκειμένου να κάνει αποφασιστικό βήμα για την πρωτιά και την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο Δημήτρης Νικολαΐδης που έδωσε μεγάλες μάχες στα δύο μέτρα και σημείωσε ένα τέρμα σε δηλώσεις του στο #AQF24 αναφέρθηκε στις δυσκολίες που κρύβει μια πρεμιέρα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα αλλά και στη συνέχεια στη διοργάνωση τονίζοντας ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει βάλει το ψηλά πήχη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Ήταν ένα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι διότι ήταν η πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Θέλαμε την νίκη για τη σημαντική συνέχεια που ακολουθεί. Θεωρώ ότι παιχνίδι με το παιχνίδι θα βελτιωνόμαστε και θα βρίσκουμε ρυθμό προκειμένου να εμφανιστούμε έτοιμοι στα δύσκολα παιχνίδια που έρχονται στη διοργάνωση. Ξέρουμε τους στόχους αυτής της ομάδας και το που μπορούμε να φτάσουμε αλλά προχωράμε βήμα βήμα και σαφώς η νίκη μας δίνει ψυχολογική τόνωση για να συνεχίσουμε».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA