Δημήτρης Νικολαΐδης: «Σε κάθε τουρνουά θέλουμε να είμαστε στην ψηλότερη θέση του βάθρου»!

by Μάνος Φυρογένης

Προσπερνώντας το εμπόδιο του Μαυροβουνίου στη διαδικασία των πέναλτι (14-13), η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των Ανδρών θα διεκδικήσει την 5η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα το Σάββατο στις 15:00.

Ύστερα από την νίκη επί του Μαυροβουνίου, ο Δημήτρης Νικολαΐδης, παραχώρησε δηλώσεις στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, σχετικά με τον υψηλό πήχη που έχει θέσει η «γαλανόλευκη» σε κάθε διοργάνωση.

Αναλυτικά:

«Πράγματι σε κάθε διοργάνωση δείχνουμε ότι η Εθνική ομάδα έχει υψηλούς στόχους τους οποίους έχουμε θέσει εμείς. Είναι πολύ καλό το γεγονός πως ερχόμαστε σε κάθε τουρνουά και θέλουμε να είμαστε στην υψηλότερη θέση του βάθρου. Κάποιες φορές δεν γίνεται και υπάρχει μεγάλη απογοήτευση γι’ αυτό όμως ο στόχος αυτών των παιχνιδιών είναι να βρίσκουμε κίνητρο σαν ομάδα και να δείχνουμε μια εικόνα συνόλου με χαρακτήρα και ποιοτικό παιχνίδι. Πιστεύω αυτό δείξαμε και σήμερα. Ήμασταν πολύ καλοί στην επίθεση και στην άμυνα. Έγιναν κάποια λάθη που μας στοίχισαν και πήραμε εν τέλει το ματς στα πέναλτι και μας μένει ένα παιχνίδι που πρέπει να τελειώσουμε με το καλύτερο δυνατό πρόσημο.»

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA