Δημήτρης Μάζης και Νίκος Αλβέρτης μιλούν για την είσοδο του Παναθηναϊκού στην τετράδα!

by Aquafeed 24

Ένα κρίσιμο παιχνίδι έδωσε το μεσημέρι της Τετάρτης στο Γουδί ο Παναθηναϊκός, με την ομάδα του Δημήτρη Μάζη να γνωρίζει το διακύβευμα της αναμέτρησης κόντρα στον ΝΟ Χίου, σε έναν αγώνα όπου οι «πράσινοι» κατάφεραν να επικρατήσουν και ουσιαστικά κλείδωσαν την είσοδο τους στην τετράδα του A’ Ομίλου.

Ο Παναθηναϊκός με 20 βαθμούς, έχει ακόμη έναν αγώνα στην Πάτρα και «απειλείται» μόνο μαθηματικά, καθώς ο ΑΝΟΓ που έχει 19 την τελευταία αγωνιστική της Α’ φάσης αντιμετωπίζει τον νταμπλούχο, Ολυμπιακό.

Σε δήλωση του ο Δημήτρης Μάζης είπε στο www.pao1908.com «Οι διαιτητές δεν άφησαν το ματς να κυλήσει και να έχει ωραίο ρυθμό. Εμείς ήμασταν νευρικοί γιατί έκρινε πολλά για εμάς το σημερινό. Δεν είχαμε πολύ φρεσκάδα  σε φυσική κατάσταση και έχουμε απανωτά ματς και σε συνδυασμό με το στρες δεν λειτούργησε ευεργετικά. Έχω μια ευθύνη και εγώ γιατί ζητάω συνέχεια παραπάνω. Ουσιαστικά σφραγίζουμε την είσοδο σην τετράδα και μας περιμένει ένα εκτός έδρας ματς στην Πάτρα.

Το δοκάρι στο πόλο είναι κακή επιθετική προσπάθεια δεν είναι όπως στο ποδόσφαιρο ατυχία. Δημιουργήθηκε άγχος στα παιδιά αλλά τα κατάφεραν και έρχονται καλύτερες ημέρες.

Κάνοντας μια ανασκόπηση και από τα ματς της Ευρώπης αυτός ήταν ο αρχικός μας στόχος να είμαστε στην πρώτη τετράδα. Η ομάδα τέλη Φεβρουαρίου που θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα θα είναι ακόμα καλύτερη».

Ο Νίκος Αλβέρτης ανέφερε «Νομίζω κερδίσαμε πιο εύκολα στη Χίο παρά εντός έδρας. Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη και όχι για την εμφάνιση. Όμως είναι ιδιαίτερα τα τελευταία ματς και υπάρχει παραπάνω πίεση. Παρόλα αυτά κρατάμε τη νίκη και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Δεν είμαστε μαθημένοι να έχουμε τόσο φορτωμένο πρόγραμμα και επομένως υπήρχε ελάχιστος χρόνος. Είχαμε ενέργεια και δεν υποτιμήσαμε τον αντίπαλο. Μετά την Πάτρα θα έχουμε μια νέα προετοιμασία και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι στην επανέναρξη».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA