Δημήτρης Κραβαρίτης: «Προσεγγίσαμε σωστά το παιχνίδι, θέλουμε να πάμε στο Final 4 με το 6/6»

by Γιώργος Χρήστου

Μεγάλη νίκη χαρακτήρισε την επικράτηση επί της Ουίπεστ ο Δημήτρης Κραβαρίτης σε δηλώσεις του στο olympiacossfp.gr για την 4η αγωνιστική του Δ’ Ομίλου του LEN Champions League που φέρνει τις «ερυθρόλευκες» κοντά στην πρόκριση στο Final 4. Παράλληλα η «χρυσή» σκόρερ, Βάσω Πλευρίτου στάθηκε στην καλή αμυντική εικόνα του Ολυμπιακού που έδωσε την νίκη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν:

«Συγχαρητήρια στις παίκτριες. Είναι μια μεγάλη νίκη. Είχαμε προσεγγίσει πολύ σωστά το παιχνίδι. Ήταν ένα ματς με ιδιαιτερότητες σε μια πολύ στενή πισίνα που ομάδες σαν τη δίκη μας που παίζουν με αποστάσεις και πλάτος στην επίθεση δεν τις ευνοεί. Είχαμε τονίσει πως θα επιχειρήσουν να σπάσουν τις δικές μας συνθέτες άμυνες και τη ζώνη ανάμεσα με δυο φουνταριστού, πράγμα που έγινε και δεν μας επέτρεψε να χτυπήσουμε στη κόντρα. Παρόλα η άμυνα μας έδωσε τη νίκη. Απομένουν δυο παιχνίδια ακόμα και εμείς θέλουμε να πάμε στο Final 4 με το 6/6».

Η «χρυσή» σκόρερ Βάσω Πλευρίτου συμπλήρωσε: «Στην αναμέτρηση κόντρα στην Ουίπεστ δεν είχαμε την καλύτερη εμφάνιση, ωστόσο κρατάμε το θετικό, μια πολύ σημαντική νίκη. Είχαμε αρκετά καλή εικόνα στην άμυνα το οποίο κράτησε χαμηλό σκορ που μας βοήθησε να πάρουμε αυτήν την σημαντική νίκη».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA