Δημήτρης Κολοβός: «Εγγυώμαι το μέλλον του Εθνικού Πειραιά»! (VID)

by Δέσποινα Μπαλαχτάρη

Ο χρηματοδότης και υπεύθυνος της γυναικείας ομάδας πόλο του Εθνικού Πειραιά, Δημήτρης Κολοβός, μιλά για την οικογένεια του «Αυτοκράτορα» και την λυτρωτική πρόκριση στους «8» τις Ευρωλίγκας!

Διανύοντας το 5ο του έτος ως ένα από τα ισχυρότερα στελέχη του «κυανόλευκου» Πειραιώτικου Συλλόγου και αντιπρόεδρος ο Δημήτρης Κολοβός αποδεικνύει καθημερινά και έμπρακτα την στήριξη των υποδομών υδατοσφαίρισης του Εθνικού, με έμφαση στην Γυναικεία ομάδα του «Αυτοκράτορα». Αποκορύφωμα της μεγάλης αλλά και δύσκολης αυτής διαδρομής μέχρι σήμερα, αποτελεί η πανηγυρική πρόκριση που πήραν τα κορίτσια του Μάρκο Μίτσιτς το Σάββατο 11/12, επικρατώντας 8-7 της ισπανικής Τεράσα, για το Β’ Γύρο της LEN Euroleague, βαδίζοντας πλέον στον δρόμο των 8 κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης!

Ο ισχυρός άνδρας του Εθνικού δεν έκρυψε την συγκίνηση του με την τεράστια αυτή επιτυχία των «κυανόλευκων» κοριτσιών, γεγονός που επαναφέρει τον «Αυτοκράτορα» στο ευρωπαϊκό προσκήνιο μετά από μια δεκαετία απουσίας! Αφιερώνοντας αυτή την ιστορική πρόκριση της ομάδας γυναικών στον μεγαλύτερο φίλαθλο του Εθνικού Πειραιώς, που δεν βρίσκεται πλέον εν ζωή – Γιάννη Μαντζουράνη, ο Δημήτρης Κολοβός τόνισε στις πρώτες δηλώσεις του, την προσωπική δικαίωση που αισθάνεται, αλλά και την δυναμική συνέχεια που έπεται για τον Σύλλογο!

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του Δημήτρη Κολοβού στο ethnikoswaterpolo.gr:

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA