Δικαιολογημένη αδυναμία ΟΦΘ να ταξιδέψει και νέα αναβολή!

by Aquafeed 24

Με Δελτίο Τύπου η ομάδα του ΟΦΘ ανακοίνωσε την αδυναμία της να ταξιδέψει στα Χανιά για το εξ αναβολής παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής, καθώς όπως αναφέρεται δεν ήταν δυνατό να βρεθούν εισιτήρια για 18 άτομα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Επομένως, τον λόγο τώρα έχει η ΚΟΕ, η οποία ή θα δώσει το παιχνίδι στα χαρτιά υπέρ του ΝΟΧ ή θα ορίσει νέα ημερομηνία για την αναμέτρηση, ύστερα από τις παρακλήσεις των Θεσσαλονικιών.

Ελπίζουμε οι άνθρωποι της ΚΟΕ να μην εξαντλήσουν την αυστηρότητα τους προς το σωματείο του ΟΦΘ και να ορίσει σε νέα βολική για τις δύο ομάδες ημερομηνία την αναμέτρηση.

Το Δελτίο Τύπου:

«Για λόγους πραγματικής ανωτέρας βίας η ανδρική ομάδα του ΟΦΘ-ΝΕΟΤΕΧ δεν θα μπορέσει να συμμετάσχει στον προγραμματισμένο για σήμερα αγώνα για την Α1 Ανδρών με τον ΝΟ Χανίων στα Χανιά.

Ο αγώνας αυτός είχε αναβληθεί λόγω ακύρωσης πτήσεων το Σάββατο 26.1.2019 και η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΚΟΕ) τη Δευτέρα τον όρισε για την Τετάρτη, ενημερώνοντάς μας μόλις 48 ώρες νωρίτερα και παρά την παράκλησή μας να αναμείνει ώστε να εξακριβώσουμε αν υπάρχουν διαθέσιμα (σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα) 18 αεροπορικά εισιτήρια για Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Χανιά-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Οταν διαπιστώθηκε οτι δεν υπήρχαν διαθέσιμες θέσεις στις πτήσεις, ούτε ακόμη και μέσω του πρακτορείου που μας υπέδειξε η Ομοσπονδία, η ΚΟΕ αρνήθηκε (παρά τα αιτήματά μας) να μεταθέσει την ημερομηνία του αγώνα για μερικές ημέρες προκειμένου να εξασφαλίσουμε την δυνατότητα μετάβασης της ομάδας μας στα Χανιά.

Χθες Τετάρτη, η ΚΟΕ μας ανακοίνωσε τη μετάθεση της ημερομηνίας του αγώνα για σήμερα Πέμπτη αφήνοντάς μας ακόμη μικρότερη προθεσμία, μόνο 24 ωρών, για την ανεύρεση εισιτηρίων που όπως ήταν αναμενόμενο και πάλι δεν ήταν διαθέσιμα. Πρέπει να γίνει αντιληπτό οτι δεν είναι δυνατόν να εξασφαλισθούν εισιτήρια για τέτοιο ταξίδι για ένα γκρουπ 18 ατόμων με προσθεσμίες 48 ή 24 ωρών. Η αδυναμία εξασφάλισης εισιτηρίων αποδεικνύεται ακράδαντα από τις αρνητικές έγγραφες απαντήσεις των αεροπορικών εταιρειών τις οποίες και έχουμε διαβιβάσει στην ΚΟΕ.

Ο Ομιλος Φίλων Θαλάσσης – ΝΕΟΤΕΧ εξασφάλισε εισιτήρια για τη μετάβαση της ομάδας στα Χανιά την Τετάρτη 6.2.2019, πρότεινε στην ΚΟΕ να ορίσει τον αγώνα για αυτήν την ημερομηνία και αναμένει την τελική απόφαση της Ομοσπονδίας».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA