Ένα πολύ ελπιδοφόρο δίδυμο φουνταριστών θα έχει στη διάθεσή του την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Σάντρο Μπόβο στη Μπρέσια.

Η ιταλική ομάδα συνεχίζει να είναι άκρως εύστοχη στις κινήσεις της και συμφώνησε με τον Σέρβο φουνταριστό, Τζόρτζε Λάζιτς, ο οποίος αγωνίστηκε για μερικά χρόνια στη Σόλνοκ και τώρα μαζί με τον Έλληνα διεθνή, Δημήτρη Νικολαΐδη θα συνθέσουν το δίδυμο στα 2μ.

Προτεραιότητα του Ιταλού τεχνικού ήταν η απόκτηση ενός ακόμη φουνταριστού, Βλαχόπουλος, Ντι Σόμα και Ντόλτσε, επίσης θα φορούν το σκουφάκι της Μπρέσια και θα χρειαστεί οικονομική υπερπροσπάθεια από τον χορηγό της ομάδας για να έρθει ακόμη ένας παίκτης, δηλαδή ο αριστερόχειρας που λείπει από το παζλ, μετά τη φυγή του Νόρα.

Τα παραπάνω, αναφέρονται διότι έχουν φουντώσει οι φήμες ότι ο Μάρο Γιόκοβιτς του Ολυμπιακού έχει συμφωνήσει με τη Μπρέσια. Το θέμα παραμένει ανοιχτό, έως ότου οι Ιταλοί βρουν τη δυνατότητα για αυτή τη μεταγραφή, εκτός εάν διατηρείται μυστική η συμφωνία μέχρι να ολοκληρωθεί και τυπικά το ελληνικό πρωτάθλημα. Είναι, άλλωστε, η περίοδος που οι αθλητές διαρρέουν δεδομένα ώστε να αυξηθεί η ζήτησή τους, κάτι το οποίο είναι απόλυτα λογικό.

Την ίδια ώρα, η Sport Management, χάνει ακόμη έναν παίκτη, αυτή τη φορά τον αμυντικό, Τζουζέπε Βαλεντίνο, που θα παίξει για το Στρασβούργο στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Facebook Comments