Δίχως φρένα ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ Betsson, θέλει νέο «μπαμ» με Χυδηριώτη!

by Aquafeed 24

Τρομερό μεταγραφικό ντεμαράζ από τον ΑΛΙΜΟ ΝΑΣ Betsson, ο οποίος έχει τινάξει τη μπάνκα στον αέρα και φτιάχνει ομάδα που θα διεκδικήσει μεγάλα πράγματα την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Το #AQF24 είχε αποκαλύψει τις σπουδαίες κινήσεις με τη Νατάσα Ριμπάνσκα και την Ιωάννα Σταματοπούλου, όμως η ομάδα του Πάνου Βέργου δεν θέλει να μείνει εκεί.

Συγκεκριμένα, ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ Betsson βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση της Ιωάννας Χυδηριώτη, δηλαδή μιας εκ των κορυφαίων Ελληνίδων αθλητριών αυτή τη στιγμή. Η πορεία της Χυδηριώτη στο άθλημα είναι γνωστή σε όλη την Ευρώπη, καθώς πρόκειται για μια διακεκριμένη παίκτρια με πολλές παραστάσεις από το υψηλότερο επίπεδο, βασικό μέλος της Εθνικής ομάδας, η οποία αγωνίστηκε τα προηγούμενα δύο χρόνια στον Ολυμπιακό.

Η συμφωνία της Χυδηριώτη με τον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε και ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ θέλει να πετύχει μια ακόμη τεράστια μεταγραφή, προσεγγίζοντας τη διεθνή αθλήτρια για να αποσπάσει την υπογραφή της. Σε περίπτωση που η Ιωάννα Χυδηριώτη αποφασίσει να φορέσει το σκουφάκι του ΑΛΙΜΟΥ ΝΑΣ, τότε θα προσθέσει σπάνια ποιότητα και δυναμική στο σύνολο που θέλει να φτιάξει ο Πάνος Βέργος του χρόνου, καθώς πρόκειται για μια ελίτ αθλήτρια, ένα πραγματικό πολυεργαλείο στο νερό, σε άμυνα και επίθεση.

Ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ έχει καταφέρει να φέρει τα πάνω – κάτω στο φετινό μεταγραφικό παζάρι, καθώς κινείται για ότι καλύτερο υπάρχει στην αγορά και ήδη έχει δυναμώσει σε πολύ μεγάλο βαθμό, ενόψει της επερχόμενης σεζόν.

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA