Διαθεσόπουλος: “Θα τα καταφέρουμε και τη νέα σεζόν”

by Aquafeed 24

Ο Πρόεδρος της ΚΟΕ Δημήτρης Διαθεσόπουλος μίλησε στους εκπροσώπους των σωματείων στη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης και πριν από την κλήρωση των πρωταθλημάτων υδατοσφαίρισης Α1 Ανδρών και Α’ Γυναικών.

Ο Δημήτρης Διαθεσόπουλος ξεκίνησε την τοποθέτησή του κάνοντας ξεχωριστή αναφορά στην απώλεια του παλιού διεθνή πολίστα, προπονητή και ομοσπονδιακού τεχνικού των Γυναικών Φώντα Μουδάτσιου, τιμώντας τη μνήμη του και δίνοντας λεπτομέρειες από τη σπουδαία καριέρα του, αλλά και εκφράζοντας τα συλλυπητήρια στους δικούς του ανθρώπους. Στη συνέχεια είπε:

«Βλέπετε ότι η πανδημία του covid-19, για την οποία ευελπιστούσαμε ότι θα εξαφανιστεί μέσα στο καλοκαίρι, επιμένει. Και πλέον μας αναγκάζει να έχουμε έναν άλλον τρόπο επικοινωνίας σε αυτή τη διαδικασία των κληρώσεων, που νομίζω ότι πρέπει να γίνεται όπως γινόταν μέχρι πέρυσι και να είναι ανθρώπινη. Παρόλα αυτά, είμαστε η μοναδική Ομοσπονδία που διοργανώσαμε όλα τα πρωταθλήματά μας, αντιμετωπίσαμε σοβαρά την πανδημία και οραματιζόμαστε ότι θα καταφέρουμε να διοργανώσουμε και τους αγώνες της νέας σεζόν.

Σας συνιστώ και σας παρακαλώ να έχετε μόνιμο γιατρό σε επαφή με τους δικούς μας γιατρούς στην Ομοσπονδία (ο ένας απ’ αυτούς, ο Γιώργος Μαρίνος, είναι και στην Υγειονομική Επιτροπή της ΓΓΑ), ώστε να είμαστε πανέτοιμοι να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε περιστατικό”.

Ο Πρόεδρος της ΚΟΕ μίλησε για τις αλλαγές που έγιναν στον τρόπο διεξαγωγής των δύο πρωταθλημάτων τη νέα σεζόν (με τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ) και αποκάλυψε ότι η Ομοσπονδία είναι κοντά σε συμφωνία με την ΕΡΤ για την τηλεοπτική μετάδοση των αγώνων και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Στη συνέχεια ανακοινώθηκαν και επίσημα οι κορυφαίοι της περασμένης σεζόν στα δύο πρωταθλήματα, οι οποίοι βραβεύονται στο πλαίσιο της κλήρωσης, αλλά φέτος λόγω των ειδικών συνθηκών δεν στάθηκε δυνατό να συμβεί κάτι τέτοιο. Έτσι, θα προγραμματιστεί ειδική εκδήλωση βράβευσης στο μέλλον. Θυμίζουμε τους κορυφαίους:

Α1 Εθνική Ανδρών:

MVP: Αλέξανδρος Γούνας (Ολυμπιακός), Καλύτερος Τερματοφύλακας: Μάνος Ζερδεβάς (Ολυμπιακός), Καλύτερος Νέος Παίκτης (Κ 20): Στάθης Καλογερόπουλος (ΝΟ Βουλιαγμένης), Καλύτερος Προπονητής: Θοδωρής Βλάχος (Ολυμπιακός), Πρώτος σκόρερ: Νικολά Μοσκόφ (Απόλλων Σμύρνης).

Α’ Εθνική Γυναικών:

MVP: Νικόλ Ελευθεριάδου (Ολυμπιακός), Καλύτερη Τερματοφύλακας: Ιωάννα Σταματοπούλου (Ολυμπιακός), Καλύτερη Νέα Παίκτρια (Κ 20): Φωτεινή Τριχά (Νηρέας Χαλανδρίου), Καλύτερος Προπονητής: Χάρης Παυλίδης (Ολυμπιακός), Πρώτη Σκόρερ: Φωτεινή Τριχά (Νηρέας Χαλανδρίου).

Πηγή: Koe.org.gr

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA