Ηχηρές παρουσίες είχε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών που διεξάγεται σε όλη την Ελλάδα, αλλά το Ολυμπιακό Κολυμβητήριο στην Αθήνα είχε την τιμητική του καθώς το Σάββατο ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Δημήτρης Διαθεσόπουλος, έδωσε το «παρών» στους αγώνες και παρακολούθησε τις κούρσες των νεαρών αθλητών.

Τις υπόλοιπες περιφέρειες έχουν επισκεφθεί δυνατά στελέχη της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, ενώ τη Δευτέρα στο ΟΑΚΑ βρέθηκε και η αργυρή Ολυμπιονίκης του 2004, Βούλα Κοζομπόλη, η οποία είναι μέλος της επιτροπής αθλητών της FINA και της LEN, μέλος της τεχνικής επιτροπής υδατοσφαίρισης της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, μέλος της επιτροπής μάρκετινγκ της ΔΟΕ και πρόεδρος της Ένωσης Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Έπεται και συνέχεια, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες το Ολυμπιακό κολυμβητήριο αναμένεται να επισκεφθεί την Τρίτη ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης. Υπενθυμίζεται ότι άκρως σημαντικό ρόλο στην Περιφέρεια έχει η Παγκόσμια πρωταθλήτρια του 2011 με την Εθνική γυναικών, Σταυρούλα Αντωνάκου, ως αντιπεριφερειάρχης Πειραιώς. Στο ΟΑΚΑ αναμένεται να ξαναβρεθεί και ο Δημήτρης Διαθεσόπουλος.

Στην ΚΟΕ, αυτή τη στιγμή, αισθάνονται απόλυτα δικαιωμένοι με την επιλογή να διεξαχθεί το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανά περιφέρειες με ενοποιημένα αποτελέσματα και όπως υποστηρίζουν νιώθουν επίσης ευχαριστημένοι με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας που έχουν παρθεί βάσει του ειδικού πρωτοκόλλου.

Facebook Comments