Διάψευση Αφρουδάκη για την τεχνική ηγεσία της Εθνικής ανδρών

by Aquafeed 24

Με δήλωση του ο Β’ Αντιπρόεδρος της ΚΟΕ και υπεύθυνος έφορος υδατοσφαίρισης των Ανδρών, Γιώργος Αφρουδάκης, διαψεύδει με κατηγορηματικό τρόπο όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας και αφορούν την τεχνική ηγεσία της Εθνικής μας Ομάδας, την επόμενη ημέρα μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Επισημαίνει μάλιστα πως, μοναδικός στόχος και προσήλωση αυτή τη στιγμή, δεν είναι τίποτα άλλο παρά μόνο η όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία και παρουσία της Εθνικής μας Ομάδας στο Τόκιο, προκειμένου να μπορέσει να φτάσει σε μια μεγάλη διάκριση.

Η δήλωση του Γιώργου Αφρουδάκη:

“Τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας και όσα ίσως ακολουθήσουν, για την τεχνική ηγεσία της Εθνικής μας Ομάδας υδατοσφαίρισης των Ανδρών, σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Στόχος μας, αυτή τη στιγμή, είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία της Εθνικής μας Ομάδας, ώστε να εμφανιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο με τις καλύτερες των προϋποθέσεων, διεκδικώντας έτσι με αξιώσεις μια μεγάλη διάκριση στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση της οικουμένης.

Της παρούσης λοιπόν δεν είναι ούτε όσα διαχέονται, ούτε τα διάφορα σενάρια και η ονοματολογία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας. 

Όλα στην ώρα τους και όταν πρέπει”.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA