Διαπρέπουν οι Έλληνες στην Ολλανδία: Αθυμαρίτης & Μιράλης στα ημιτελικά των ανδρών

Το πρώτο από τα δύο βήματα για ελληνική εκπροσώπηση στους τελικούς του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης ανδρών στην Ολλανδία, έγινε.

by Aquafeed 24

Έντονο το ελληνικό στοιχείο τα τελευταία χρόνια στην «Χώρα τη Τουλίπας» όσον αφορά την υδατοσφαίριση και αυτό δεν έχει να κάνει μονάχα με τον Ευάγγελο Δουδέση, ο οποίος έχει οδηγήσει την Εθνική ομάδα της χώρας σε τεράστιας επιτυχίες στις γυναίκες.

Το πρωτάθλημα της χώρας και στα δύο φύλα βρίσκεται στην ημιτελική φάση και η «γαλανόλευκη» εκπροσώπηση όχι μόνο δεν λείπει αλλά είναι και έντονη.

Η πρωταθλήτρια Ντονκ ζορίστηκε κόντρα στην Πόλαρ Μπέαρς (η μοναδική σειρά των προημιτελικών που πήγε σε πέμπτο παιχνίδι) αλλά τα κατάφερε και έκλεισε θέση στα ημιτελικά κόντρα στην Ουτρέχτη. Η ομάδα του Γιώργου Αθυμαρίτη, ο οποίος παλαιότερα είχε διατελέσει και μέλος των μικρών εθνικών ομάδων, «σκούπισε» την έτερη ομάδα της πόλης, έχοντας μάλιστα τον ίδιο για πρωταγωνιστή.

Ο Αθυμαρίτης ήταν το πρώτο “βιολί” της σειράς με έξι γκολ συνολικά (τρία και τρία) βοηθώντας τα μέγιστα την 3η της κανονικής διάρκειας UZSC να προχωρήσει.

Στην άλλη πλευρά του ταμπλό, η πρωτοπόρος της regular season Ντε Ζάαν του back-to-back Κυπελλούχου Ανδρέα Μιράλη, ο οποίος έχει ριζώσει στις Κάτω Χώρες, δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα και με δύο πεντακάθερες νίκες έκανε το πρώτο από τα δύο βήματα για τους τελικούς. Επόμενο εμπόδιο αυτό η Χετ Ράβιν την οποία κατέβαλε εύκολα στην τελευταία στροφή της κανονικής διάρκειας με 14-7 εκτός έδρας.

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA