Διακωμώδηση του αθλήματος στο Ανόβερο!

by Aquafeed 24

Σε μια από τις αναμετρήσεις που δεν έχουν λόγο ύπαρξης, καθώς ακόμη και από εμπορικής πλευράς δεν κόβουν εισιτήρια, η Γιούγκ Ντουμπρόβνικ επικράτησε 11-8 της Sport Management και θα διεκδικήσει την 5η θέση κόντρα στη Μπρέσια το Σάββατο.

Παρόλα αυτά, ο αγώνας στιγματίστηκε από αντιαθλητικές συμπεριφορές, χτυπήματα εκτός νερού που δεν τιμωρήθηκαν την ώρα που πρέπει, αρκετές κόκκινες και παίκτες ματωμένους να φεύγουν για τα αποδυτήρια. Μέσα στους αθλητές που δέχθηκαν χτυπήματα ήταν και ο Αλέξανδρος Παπαναστασίου, με το σκορ μάλιστα να μην είναι ανατρέψιμο από τους Ιταλούς, οι οποίοι παρουσίασαν μια συμπεριφορά εντελώς εκτός ορίων ευγενούς άμιλλας.

Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει αυτή τη συμπεριφορά από την ομάδα της Sport Management, η οποία ολοκλήρωσε τον αγώνα με 4 κόκκινες κάρτες και στο τέλος ο Φοντέλι ενώ είχε αποβληθεί δεν έβγαινε από τον αγωνιστικό χώρο, ειρωνευόμενος τον έναν διαιτητή..

Μάλιστα, ο Μπαλντινέτι κάλεσε τάιμ άουτ στα τελευταία δευτερόλεπτα ενώ η Γιούγκ είχε την κατοχή, κάτι που είναι πέναλτι και ήθελε να προκαλέσει με τη συμπεριφορά του. Απαράδεκτοι.

Στον έτερο αγώνα για τις θέσεις 5-8 η Μπρέσια επικράτησε 11-8 του Ανόβερο.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA