Διαφημίζουν τα φιλικά με την Εθνική Ελλάδας οι Αμερικανοί!

by Aquafeed 24

Η καλύτερη ομάδα του κόσμου στη γυναικεία υδατοσφαίριση, οι ΗΠΑ, προετοιμάζονται να φιλοξενήσουν την Εθνική γυναικών στην Καλιφόρνια προς τα τέλη Ιουνίου με αρχές Ιουλίου για φιλικά παιχνίδια υψηλού επιπέδου.

Οι Αμερικανοί διαφημίζουν τις επικείμενες αναμετρήσεις και πωλούν ήδη εισιτήρια για αυτές, προκαλώντας σε εμάς εδώ αρνητικές σκέψεις, αν αναλογιστεί κανείς τις χαώδεις διαφορές στο μάρκετινγκ…

Η σειρά των αγώνων ξεκινά στις 29 Ιουνίου στο Riverside, συνεχίζεται την 1η Ιουλίου στο Newport Beach. Από εκεί η δράση συνεχίζεται στις 4/7 στο SODA Aquatic Senter και το τελευταίο παιχνίδι θα είναι στις 6 Ιουλίου στο University of the Pacific. Και τα τέσσερα παιχνίδια θα μεταδοθούν ζωντανά στα επίσημα κανάλια της Αμερικανικής ομοσπονδίας σε youtube και Facebook.

Οι συγκεκριμένοι αγώνες ανάμεσα στις ΗΠΑ του Άνταμ Κρικόριαν και της Ελλάδας του Γιώργου Μορφέση είναι πρόβα τζενεράλε για το Παγκόσμιο της Γκουανγκζού που ξεκινά στις 14 Ιουλίου. Άλλωστε, οι δύο ομάδες έχουν στεφθεί στο παρελθόν παγκόσμιες πρωταθλήτριες, η Εθνική το 2011 στη Σαγκάη και οι ΗΠΑ το 2003, 2007, 2009, 2015, 2017.

Προς το παρόν, η Εθνική ομάδα προετοιμάζεται, όσο καλύτερα μπορεί στην Αθήνα, έχοντας περιορισμένες δυνατότητες προπόνησης, λόγω των πιεσμένων ωραρίων στα κολυμβητήρια, κάτι που καθιστά δύσκολο το έργο του προπονητικού επιτελείου.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA