Διά… 4 το παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Ουγγαρία!

by Aquafeed 24

Σε τέσσερις και όχι μία πόλεις αποφασίστηκε από την FINA να διεξαχθεί το 19ο παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου και συγκεκριμένα στην υδατοσφαίριση! Οι αγώνες, οι οποίοι θα ξεκινήσουν 20 Ιουνίου για τις γυναίκες και 21 για τους άνδρες, ενώ ήταν προγραμματισμένοι να γίνουν μόνο στην Βουδαπέστη, μαζί με τα άλλα αθλήματα, θα λάβουν χώρα σε τέσσερις διαφορετικές πόλεις της Ουγγαρίας!

Συγκεκριμένα, εκτός από την Βουδαπέστη, Ντέμπρετσεν, Σόπρον και Ζέγκεντ θα φιλοξενήσουν τα παιχνίδια υδατοσφαίρισης του Α’, Β’, Γ’ και Δ’ ομίλου αντίστοιχα σε άντρες και γυναίκες, την πρώτη εβδομάδα των αγώνων (20-25/06). Τα παιχνίδια της φάσης των 16 (26/06-01/07) μεταφέρονται σε Ζέγκεντ και Βουδαπέστη, με τους τελικούς το διήμερο 2-3 Ιουλίου να διεξάγονται φυσικά στο νησί της Μαργαρίτας.

Ο… διαμοιρασμός αυτός συμβαίνει πρώτη φορά στην ιστορία των παγκόσμιων πρωταθλημάτων, ενώ θυμίζουμε ότι του χρόνου θα διεξαχθεί κανονικά το παγκόσμιο της Φουκουόκα από 14 έως 30 Ιουλίου. Τελευταίες παγκόσμιες πρωταθλήτριες στην Γκουανγκζού το 2019 ήταν η Ιταλία στους άνδρες (φώτο) και οι ΗΠΑ στις γυναίκες.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA