Το μεγάλο παιχνίδι της πρεμιέρας πλησιάζει για την Εθνική ομάδα ανδρών, η οποία κοντράρεται στις 22:00 με την Ιταλία για το 34ο Πανευρωπαϊκό!

Ο μεγάλος σταρ της ιταλικής ομάδας, ο πιο φορμαρισμένος παίκτης στον κόσμο αυτή τη στιγμή μίλησε στη Gazzetta dello Sport και τόνισε ότι δεν θυμάται ούτε ένα εύκολο παιχνίδι κόντρα στην Ελλάδα.

Αναλύοντας την ομάδα του Θοδωρή Βλάχου τη χαρακτήρισε ως εξαιρετικά προπονημένη, με καλή τεχνική και ότι πάντα προσπαθούν οι Έλληνες να βάλουν την Ιταλία στον ρυθμό τους.

Παράλληλα, ο Ντι Φούλβιο έδειξε να έχει… απωθημένα από Έλληνες, καθώς το Ελλάδα – Ιταλία του θυμίζει τις αναμετρήσεις της Προ Ρέκο με τον Ολυμπιακό, όπου το 2018 και το 2019 η κορυφαία ιταλική ομάδα υπέστη κάζο από τους «ερυθρόλευκους».

Τέλος, ο Ντι Φούλβιο τόνισε ότι δεν θεωρεί τον εαυτό του κορυφαίο όλων, αλλά ξέρει ότι έχει κάνει μεγάλη πρόοδο και έχει πλέον διάρκεια στην απόδοσή του, στοιχείο που του έλειπε στο παρελθόν. Ακόμη, υπογράμμισε ότι η «Σετεμπέλο» δεν βλέπει το χρυσό στο Παγκόσμιο ως το αποκορύφωμα της τετραετίας, αλλά ως μια στάση για τους Ολυμπιακούς του Τόκιο!

 

 

 

Facebook Comments