Χωρίζουν οι δρόμοι του ΑΛΙΜΟΥ ΝΑΣ Betsson με τον Βαγγέλη Πάτερο, όπως γνωστοποίησε τη Δευτέρα ο νεοφώτιστος σύλλογος με επίσημη ανακοίνωση του, ευχαριστώντας τον έμπειρο τεχνικό για την προσφορά του, καθώς συνέδεσε το όνομά του με τα πρώτα χρόνια του ΑΛΙΜΟΥ ΝΑΣ, αλλά και με τις επιτυχίες τις οποίες πέτυχε στον πάγκο της γυναικείας ομάδας υδατοσφαίρισης.

Όπως τονίζει ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ στην ανακοίνωση του, ο Βαγγέλης Πάτερος αποτελεί τον αθλητικό «πατέρα» του συλλόγου και με εκείνον στον πάγκο φέτος ο ΑΛΙΜΟΣ κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Α2 γυναικών, βρίσκεται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα στην Α1, ενώ συμμετείχε στο Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου Ελλάδας.

Παράλληλα, ο σύλλογος ενημέρωσε ότι έως το φινάλε της σεζόν, τη γυναικεία ομάδα θα οδηγήσει ο Γιάννης Μπενόπουλος, αλλά και ότι θα κινηθεί δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι, με φόντο το ευρωπαϊκό όνειρο.

Η ανακοίνωση του ΑΛΙΜΟΥ ΝΑΣ Betsson: 

«Ο ΆΛΙΜΟΣ ΝΑΣ Betsson και η Διοίκηση του συλλόγου ανακοινώνουν την ολοκλήρωση της συνεργασίας τους με τον προπονητή της γυναικείας ομάδας υδατοσφαίρισης, κ. Βαγγέλη Πάτερο.

Ο Βαγγέλης Πάτερος συνέδεσε το όνομα του με τα πρώτα βήματα του συλλόγου και με εκείνον στο «τιμόνι» ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ Betsson κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Α2 γυναικών, ανέβηκε για πρώτη φορά στην Α1, ενώ συμμετείχε για παρθενική φορά στο Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η Διοίκηση του ΑΛΙΜΟΥ ΝΑΣ Betsson και ο πρόεδρος, κ. Γιάννης Ζουμπουλίδης, εκφράζουν το πιο μεγάλο «ευχαριστώ» στον Βαγγέλη Πάτερο, ο οποίος είναι ο αθλητικός μας «πατέρας» και του εύχονται καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα.

Τη γυναικεία ομάδα του ΑΛΙΜΟΥ ΝΑΣ Betsson θα οδηγήσει στη συνέχεια του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών ο κ. Γιάννης Μπενόπουλος.

Ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ συνεχίζει να δουλεύει για τα επόμενα χρόνια και θα κινηθεί ακόμη πιο δυναμικά για την ενίσχυση και την εξέλιξη του, με όνειρο να συμμετέχει με αξιώσεις στα ευρωπαϊκά «σαλόνια» της υδατοσφαίρισης».