Χωριστούς δρόμους θα ακολουθήσουν από εδώ και στο εξής ο ΑΝΟ Γλυφάδας και ο Θοδωρής Ανδρεάκος, σύμφωνα με πληροφορίες του #AQF24, καθώς ο έμπειρος προπονητής δεν θα συνεχίσει στο τιμόνι της γυναικείας ομάδας, ύστερα από ενάμιση χρόνο κοινής πλεύσης, σημαντικών στιγμών και επιτυχιών.

Συγκεκριμένα, ο Θοδωρής Ανδρεάκος ανέλαβε τη Γλυφάδα τον Ιανουάριο του 2022, μετά την αποχώρηση για την εθνική Κίνας του Ορέστη Σαλάχα και οδήγησε τον ΑΝΟΓ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς και στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Την επόμενη σεζόν, πετυχαίνοντας ιστορικές νίκες στο LEN Champions League, η Γλυφάδα έφθασε στους «8» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, όπου αποκλείστηκε από την ισχυρή Οριζόντε Κατάνια. Στο ελληνικό πρωτάθλημα, ο ΑΝΟΓ τερμάτισε στην 4η θέση μετά τους μικρούς τελικούς κόντρα στον Εθνικό.

Πλέον, ο Θοδωρής Ανδρεάκος είναι ελεύθερος για να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ήδη έχει δεχθεί προσεγγίσεις, ενώ παράλληλα ο ΑΝΟΓ θα πορευτεί με νέο προπονητή, ο οποίος θα ανακοινωθεί το προσεχές διάστημα και θα οδηγήσει την ομάδα στο πρωτάθλημα της Α1 γυναικών της επόμενης σεζόν.