Δεν συνεχίζει στο ΓΣ Περιστερίου ο Κώστας Λούδης!

Ραγδαίες εξελίξεις στο ΓΣ Περιστερίου με την αποχώρηση του Φίλιππου Κότση!

by Aquafeed 24

Μετά από έξι χρόνια κοινής πορείας ΓΣ Περιστερίου και Κώστας Λούδης τραβάνε διαφορετικούς δρόμους. Ο προπονητής της ομάδας μέσω του #AQF24 γνωστοποίησε το διαζύγιο των δύο πλευρών όπως και την αποχώρηση του Φίλιππου Κότση που για εξωαγωνιστικούς παράγοντες αναγκάστηκε να αφήσει το σύλλογο που αγάπησε και τον έφτασε ψηλά τόσο σε Ελλάδα αλλά και Ευρώπη μετά τα πρώτα βήματα στα ευρωπαϊκά κύπελλα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Πέρασαν 6 ολόκληρα χρόνια από την πρώτη μου συνάντηση με το Φίλιππο Κότση και από την πρώτη στιγμή κατάλαβα ότι είχα να κάνω με έναν άνθρωπο με ήθος, αξιοπρέπεια, αθλητική παιδεία και όραμα.

Ταυτιστήκαμε αμέσως, δώσαμε τα χέρια και ξεκινήσαμε μια δύσκολη αλλά και ταυτόχρονα πολύ δημιουργική πορεία. Καταφέραμε τα έξι αυτά χρόνια το Περιστέρι να καθιερωθεί και να αφήσει το στίγμα του στην Ελληνική Υδατοσφαίριση. Τέσσερις παρουσίες σε Final Four Kυπέλλου Ελλάδος, μία τέταρτη θέση, δύο Ευρωπαϊκές συμμετοχές, νίκες απέναντι σε ιστορικά σωματεία αλλά και κάτι ακόμα πιο σημαντικό τέσσερα συνεχόμενα χρόνια συμμετοχής στις τέσσερις καλύτερες ομάδες, στους νέους άνδρες του Ελληνικού Πρωταθλήματος και πολλά παιδιά στις ακαδημίες της ομάδας όπου πραγματικά γίνεται πολύ καλή δουλειά.

Δυστυχώς με την αποχώρηση του κυρίου Κότση από την ομάδα που αγάπησε πάρα πολύ για λόγους εξωαγωνιστικούς, είμαι στην δυσάρεστη θέση να δηλώσω την αποχώρησή μου από την ομάδα που τόσο αγάπησα και δέθηκα. Θέλω να ευχαριστήσω τους άμεσους συνεργάτες μου και τους προπονητές των ακαδημιών για την άψογη συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια και ιδιαίτερα τον Κώστα Πασλή, τους παίκτες μου που συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια, τον έφορο της ομάδας Γιώργο Παπασταμόπουλο και όλους αυτούς που όλα αυτά τα χρόνια είναι δίπλα σε αυτή την ομάδα και σε μένα προσωπικά, βοηθάνε και αγαπάνε αυτή την ομάδα με ανιδιοτέλεια.

Εύχομαι καλή επιτυχία και συνέχεια σε αυτό που ονειρευτήκαμε».

Με εκτίμηση,

Λούδης Κωνσταντίνος.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA