Σε λίγους μήνες, νωρίτερα από ποτέ, ξεκινάει το πρωτάθλημα της Α1 ανδρών, με την 23η ημέρα του Σεπτέμβρη να είναι η πιθανότερη ημερομηνία και όπως κάθε έτος, έτσι και τώρα, διαμορφώνονται αυτή την περίοδο οι συνθήκες για όλες τις ομάδες, ενόψει της επερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο ΑΟΠ Φαλήρου κέρδισε την παραμονή του στην κατηγορία στη διαδικασία των Πλέι Άουτ, με αντίπαλο την Ηλυσιακό, ωστόσο η περασμένη πια σεζόν έκρυβε δυσκολίες για την ανδρική ομάδα του ιστορικού συλλόγου, οι οποίες συνέπεσαν με την παρθενική φορά που ο Αργύρης Θεοδωρόπουλος αποτέλεσε επικεφαλής προπονητής του τμήματος στην Α1.

Ζωντανό κομμάτι της ιστορίας του ΑΟΠ Φαλήρου, Ολυμπιονίκης, ένας τεράστιος αθλητής που γεννήθηκε από τα σπλάχνα του συλλόγου, ο Αργύρης Θεοδωρόπουλος καθοδήγησε πέρυσι το Π.Φάληρο στην πρώτη κατηγορία, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του #AQF24 δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της ανδρικής ομάδας για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους.

Επομένως, αυτή η εξέλιξη φέρνει τον ΑΟΠΦ σε συνθήκη αναζήτησης πρώτου προπονητή για την ανδρική ομάδα, η οποία θα συμμετάσχει στην πρώτη κατηγορία για ακόμη μια χρονιά.