Δεν προσήλθε ο ΝΟ Χανίων!

by Aquafeed 24

Δεν διεξήχθη ο αγώνας ανάμεσα στον ΝΟ Χανίων και τον Πανιώνιο που ήταν προγραμματισμένος για τη Δευτέρα (1/4), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Α’ γύρου στο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών, καθώς δεν προσήλθε η ομάδα της Κρήτης στον αγώνα και ο Πανιώνιος πήρε τη νίκη χωρίς να αγωνιστεί.

Με τη συμπλήρωση του Α’ γύρου στον όμιλο της Αττικής, ο Πανιώνιος ηγείται της βαθμολογίας, έχοντας το απόλυτο των νικών, ενώ τον ακολουθεί ο ΟΦΗ με μία νίκη λιγότερη. Θυμίζουμε ότι στην Τελική φάση (14-16 Ιουνίου και 19-21 Ιουλίου), οι 2 πρώτες ομάδες κάθε Ομίλου (σύνολο 4) θα αγωνιστούν στον Όμιλο Ανόδου (θέσεις 1-4) και οι υπόλοιπες (3η, 4η κάθε Ομίλου), στον Όμιλο Καθόδου (θέσεις 5-8).

Στην Α1 Εθνική Κατηγορία ανέρχεται η 1η ομάδα της τελικής κατάταξης του Ομίλου Ανόδου, ενώ στην Β’ Εθνική Κατηγορία υποβιβάζονται οι 2 τελευταίες ομάδες του Ομίλου Καθόδου.

Σύφωνα με το φύλλο αγώνα: “Μετά την παρέλευση 20 λεπτών από την οριοθείσα ώρα του αγώνα, δεν προσήλθε η ομάδα του ΝΟ Χανίων και ως εκ τούτου ο αγώνας κατακυρώθηκε υπέρ της ομάδας του Πανιωνίου με σκορ 0-5”.

Το αποτέλεσμα της Δευτέρας (1/4) και η βαθμολογία:

ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

1η αγωνιστική:

ΝΟ Χανίων – Πανιώνιος   0-5 α.α.

Βαθμολογία:

  1. Πανιώνιος   9
  2. ΟΦΗ   6
  3. Ιωνικός   3
  4. ΝΟ Χανίων   0

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA