Δεν παίζει στο Βουλιαγμένη – Απόλλωνας ο Γαλανίδης

by Aquafeed 24

Με μια άκρως σημαντική απουσία θα παραταχθεί ο Απόλλωνας Σμύρνης στο πρώτο παιχνίδι που δίνει στην ιστορία του σε ημιτελικά της Α1 ανδρών.

Η ομάδα του Γιάννη Κατρουζανάκη μπήκε για παρθενική φορά στην τετράδα του πρωταθλήματος, κερδίζοντας το δικαίωμα συμμετοχής στα ευρωπαϊκά κύπελλα, ωστόσο στην αναμέτρηση με τον ΝΟ Βουλιαγμένης την Πέμπτη στις 20:00 στο κολυμβητήριο του Λαιμού δεν θα έχει στη διάθεσή της τον Κώστα Γαλανίδη.

Ο κομβικός παίκτης για την πορεία του Απόλλωνα φέτος είναι τιμωρημένος για το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων με κόκκινη κάρτα, από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη για τα προημιτελικά.

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα: “Στο 7.52 πριν από τη λήξη του 3ου οκτάλεπτου αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο προπονητής του ΠΑΟΚ κ. Βέργος Παναγιώτης, για έντονη διαμαρτυρία, ενώ προηγουμένως είχε παρατηρηθεί με κίτρινη κάρτα για τον ίδιο λόγο. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Νο 1 του Απόλλωνα Σμύρνης κ. Γαλανίδης Κωνσταντίνος, δέχθηκε κόκκινη κάρτα διότι έκανε χειρονομίες απρεπείς και απευθυνόμενος προς το μέλος του ΔΣ ΠΑΟΚ κ. Ελευθεριάδη Ιωάννη, του φώναζε δυνατά “ρούφα Ελευθεριάδη”.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γαλανίδης πέρυσι αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ, ενώ θα είναι διαθέσιμος για το δεύτερο παιχνίδι στου Γουδή.

Επίσης, όσον αφορά την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Εθνικός επίσης για τα ημιτελικά της Α1 ανδρών την Τετάρτη στις 19:30, δικαίωμα συμμετοχής δεν έχει ο Μιχάλης Θαλασσινός λόγω κόκκινης κάρτας που δέχθηκε μετά τη λήξη του αγώνα με τον Υδραϊκό την Κυριακή, ενώ στον πάγκο δεν θα βρίσκεται ο Φάνης Κουντουδιός που αποβλήθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA