Ασταμάτητη είναι η Φερεντσβάρος, όσον αφορά το ουγγρικό πρωτάθλημα, με την ομάδα του Ζολτ Βάργκα να πετυχαίνει την Τετάρτη το 12×12, επικρατώντας της Σόλνοκ με 9-4 εντός έδρας.

Με τον Στέλιο Αργυρόπουλο-Κανακάκη εκ νέου σε εξαιρετική ημέρα, πετυχαίνοντας παράλληλα δύο γκολ, η Φερεντσβάρος συνέχισε την αήττητη πορεία της στην Ουγγαρία. Το παιχνίδι ήταν άκρως δυναμικό στο ξεκίνημα και οι άμυνες των δύο ομάδων είχαν τον κύριο λόγο, ωστόσο από τη δεύτερη περίοδο και έπειτα η Φερεντσβάρος άρχισε να γίνεται πιο απειλητική και με δύο γκολ από Αργυρόπουλο και Ζόλταν Πολ, πήρε βραχεία κεφαλή, την οποία διατήρησε και αύξησε έως το φινάλε της αναμέτρησης.

Το 8-4, με το οποίο ολοκληρώθηκε το τρίτο οκτάλεπτο, είχε προδικάσει τη νίκη της Φερεντσβάρος και η τελευταία περίοδος ολοκληρώθηκε… ειρηνικά. Σε αυτό το σημείο, θα εκφράσουμε το διαχρονικό αίτημά μας, παραθέτοντας τη σελίδα με τα εκπληκτικά και αναλυτικά στατιστικά που έχουν οι Ούγγροι στο πρωτάθλημά τους και δεν θα κάνουμε κανένα περαιτέρω σχόλιο: Δείτε ΕΔΩ.