Δεν έτυχε… πέτυχε το Περιστέρι!

by Aquafeed 24

Από θετικό αποτέλεσμα σε θετικό αποτέλεσμα.. πετάει το Περιστέρι, με την ομάδα του Κώστα Λούδη να παίρνει ακόμη ένα ροζ φύλλο αγώνος και μάλιστα με διπλό στην έδρα του Π.Φαλήρου.

Π.Φάληρο – ΓΣ Περιστερίου 9-11

Με αυτή τη νίκη, ο ΓΣΠ παραμένει στη 2η θέση της βαθμολογίας με 22 βαθμούς, συνεχίζοντας την εντυπωσιακή πορεία του, ενώ ο ΑΟΠΦ, γνωρίζει την ήττα ύστερα από τρεις διαδοχικές νίκες, παραμένοντας στους 10 βαθμούς.

Πρώτος σκόρερ του αγώνα ήταν ο φανταστικός, Τζόνι Χούπερ, με έξι τέρματα, ενώ από τρία προσέθεσαν οι Φάρμερ και Κλήμος.


Το παιχνίδι ήταν κλειστό από το ξεκίνημα, με την ομάδα του Κώστα Λούδη να προηγείται 1-2 στο πρώτο οκτάλεπτο και 3-4 στη δεύτερη περίοδο. Εν συνεχεία, το Περιστέρι κατάφερε να αυξήσει το προβάδισμα του σε 6-9 στο τέλος της 3ης, με μια περίοδο να απομένει.

Στο 4ο οκτάλεπτο και με την ένταση να έχει αυξηθεί στις μονομαχίες, η ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη μείωσε σε 8-9, ωστόσο ο ΓΣΠ απάντησε για το 8-10 στο 3:24 με τον Φάρμερ, ωστόσο οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 3:17 με τον Χούπερ για το 9-10.

Ένα λεπτό και 11 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε, ο Ματ Φάρμερ εκ νέου, έγραψε το 11-9 και έδωσε το πολύ σημαντικό τρίποντο στον ΓΣΠ.

Οκτάλεπτα: 1-2, 2-2, 3-5, 3-2.

ΑΟΠΦ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Χαϊδόπουλος, Χούπερ 6, Παγουλάτος, Παπαδημητρίου, Ραμίρεζ, Δίπλαρος, Τσολακούδης 2, Αθυμαρίτης, Χαλυβόπουλος, Λιαπάκης 1, Τσαχιλίδης, Γκαράνης, Μητράκης, Κοντονής, Κουρμελές.

ΓΣ Περιστερίου (Κώστας Λούδης): Καραμπέτσος, Παπανικολάου 1, Λαδάς 1, Φάρμερ 3, Γερακούδης, Κουκουμάκης, Σκαρπέλης, Καρούντζος, Μιρόνοφ 1, Κλήμος 3, Τζώρτζης 1, Αγκόρτσας 1, Αϊβαλιώτης, Λαδάς Σ., Μπιτσάκος.

 

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA