Δεν έγινε καν συζήτηση για τα αιτήματα του αθλητισμού!

by Aquafeed 24

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για τον κορονοϊό, ο Νίκος Χαρδαλιάς τόνισε ότι η Επιτροπή των λοιμωξιολόγων δεν εξέτασε σήμερα (05/02) τα αιτήματα για επανέναρξη των αθλητικών πρωταθλημάτων ζητώντας από τους αθλητές να κάνουν υπομονή.

Καμία συζήτηση δεν έκαναν σήμερα οι λοιμωξιολόγοι για τις αθλητικές δραστηριότητες

Στην ίδια κατάσταση παραμένει ο ελληνικός αθλητισμός αφού σύμφωνα με τον Υφυπουργό κ. Χαρδαλιά οι λοιμωξιολόγοι δεν έκαναν σήμερα καμία συζήτηση για τα αιτήματα του Υφυπουργείου Αθλητισμού. Μάλιστα ζήτησε υπομονή κατανοώντας τις σοβαρές επιπτώσεις που υπάρχουν. Η τοποθέτηση Χαρδαλιά ήταν η εξής:

«Λόγω της επιδημιολογικής εικόνας ανά την επικράτεια και λόγω της διεξοδικής συζήτησης που έγινε για την κάθε περιοχή, στην σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής των λοιμωξιολόγων δεν συζητήθηκαν άλλα θέματα ούτε και αιτήματα διαφόρων υπουργείων όπως και αυτά του υφυπουργείου Αθλητισμού που αφορούσαν την επανεκκίνηση περισσότερων αθλητικών, και όχι μόνο, δραστηριοτήτων.

Κατανοούμε και συμμεριζόμαστε τον προβληματισμό και τις επιπτώσεις, οικονομικές, αγωνιστικές, αλλά και ψυχολογικές στον ερασιτεχνικό αθλητισμό που αποτελεί μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας μας. Ζητούμε όμως, υπομονή, ελπίζουμε να έχουμε καλύτερη εικόνα τις προσεχείς ημέρες και να μπορέσουμε να έχουμε νέα για την αθλητική οικογένεια της χώρας μας».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA