Δεν άφησε περιθώρια!

by Aquafeed 24

Απόλυτα συγκεντρωμένη, η Βουλιαγμένη του Χέρβο Κόλιανιν πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση στην άμυνα, με τερματοφύλακα τον Δημήτρη Κουρούβανη, κατάφερε να φύγει από την έδρα του Υδραϊκού με άνετη επικράτηση και σκορ 2-15.

Εξ αρχής ο ΝΟΒ πήρε τα ηνία της αναμέτρησης και θωρακίζοντας την άμυνά του πήρε ρυθμό για την επίθεση, με το παιχνίδι και την υπόθεση νίκη να τελειώνει αρκετά νωρίς και να μη θυμίζει σε τίποτα τον αγώνα των δύο ομάδων στον πρώτο γύρο όπου η ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη λίγο έλειψε να κερδίσει μέσα στον Λαιμό (σ.σ Τελικό σκορ 8-7 υπέρ του ΝΟΒ).

Η Βουλιαγμένη με αυτή τη νίκη και σε συνδυασμό με την ήττα του Απόλλωνα στα Χανιά, θεωρητικά κλειδώνει τη 2η θέση της κανονικής περιόδου, ενώ ο Υδραϊκός με 30 βαθμούς, έχει δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια με στόχο την εξάδα του πρωταθλήματος, καθώς ο Εθνικός έχει 31, ο ΠΑΟΚ επίσης 30 και ο ΑΝΟΓ έφτασε τους 29.

Οκτάλεπτα: 0-4, 1-4, 1-3, 0-4.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Φλέγκας, Καζάζης, Μιτελούδης, Κοκκινάκης, Πρέκας Καλαργυρός, Μπλάνης, Χονδροκούκης, Αργυρόπουλος Κ. 1, Στελλάτος 1, Τσαχιλίδης, Ίρβινγκ, Μαντής, Ρουμάνης.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Χρβόγιε Κόλιανιν): Κουρούβανης Δ., Μπάσιτς 3, Καλογερόπουλος 1, Γκιουβέτσης 4, Κουρούβανης Ν., Γούβης 2, Αφρουδάκης, Μπούχα 1, Ποντικέας, Καπετανάκης 2, Σολανάκης 1, Ανδρεάδης, Χριστοφορίδης 1, Σταμέλος.

Διαιτητές: Μοίραλης, Βόσικας

Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA