Δεληγιάννης: “Χτυπούσαν κόσμο αδιακρίτως”

by Aquafeed 24

Ο Νίκος Δεληγιάννης περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια στον Sport24 Radio 103,3 όλα όσα συνέβησαν στον αγώνα πόλο γυναικών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Γλυφάδα μετά την επίθεση κουκουλοφόρων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Sport24 Radio 103,3:

Για το πως ένιωσε παρακολουθώντας τα επεισόδια: “Έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Ήταν σοκαριστικό, επειδή πρόκειται για αγώνα γυναικών. Μου ήρθαν μνήμες από κάτι παρόμοιο που είχαμε ζήσει πριν από περίπου δέκα χρόνια. Είναι όμως διαφορετικό όταν πρόκειται για ανδρική ομάδα. Είναι βιαιότητα και στις δύο περιπτώσεις, αλλά εδώ έχουμε να κάνουμε με κορίτσια, με γυναίκες”.

Για το τι ακριβώς συνέβη στο κολυμβητήριο: “Το παιχνίδι παιζόταν. Ήταν στο τρίτο οκτάλεπτο. Ακούσαμε θόρυβο πίσω από τον πάγκο και με τον Χάρη Παυλίδη και τον Κώστα Χατζηδάκη γυρίσαμε και είδαμε ανθρώπους με κράνη και λοστούς να διασχίζουν την κερκίδα στο Παπαστράτειο και να χτυπάνε κόσμο αδιακρίτως. Χτυπούσαν όποιον βρισκόταν μπροστά τους. Διέσχισαν την κερκίδα και έφτασαν εκεί όπου κάθονται οι μόνιμοι θαμώνες των αγώνων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού. Εκεί άνοιξαν το κεφάλι ενός παιδιού με λοστό και απ΄ότι μου είπε ο προπονητής ο Χάρης Παυλίδης, έκαψαν την πληγή με έναν αναμμένο πυρσό που κρατούσαν. Είδα άνθρωπο να καταστρέφει το κυλικείο.

Την ώρα που προσπαθούσα να πάω τις αθλήτριες στην απέναντι πλευρά δύο από αυτές είχαν σπασμούς στο σώμα τους και δεν μπορούσαν να αρθρώσουν κουβέντα. Οι κοπέλες της Γλυφάδας, που είναι ακόμη πιο μικρά κορίτσια, ήταν επίσης σοκαρισμένα. Μιλάμε για πρωτόγνωρες εικόνες. Ένα μαχαίρι πέρασε ακριβώς δίπλα από τον δημοσιογράφο Λουκά Θεοφανόπουλο. Προσγειώθηκε δίπλα του. Χτύπησαν έναν φωτογράφο στο χέρι και πέταξαν το λάπτοπ του στην πισίνα. Οι ξένες αθλήτριες σοκαρίστηκαν και δεν μπορούσαν να καταλάβουν αν πρόκειται για αστείο ή για πραγματικότητα”.

Για το αν υπήρξε επέμβαση της αστυνομίας: “Δεν υπήρξε επέμβαση της αστυνομίας. Υπήρχαν λίγοι αστυνομικοί στο κολυμβητήριο. Απ΄όσο είδα δεν ήταν παρόντες αστυνομικοί κατά τη διάρκεια των επεισοδίων. Οι εισβολείς έφυγαν κάποια στιγμή από μόνοι τους. Να πούμε και μη χειρότερα. Δυστυχώς αυτή είναι η Ελλάδα του σήμερα”.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA