Δ. Κραβαρίτης: «Στην Πάτρα υπάρχει σπίθα για να ανάψει μεγάλη φωτιά»!

by Aquafeed 24

Το απόγευμα της Παρασκευής, πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου της διοίκησης του ΝΟΠ η οποία παρουσίασε το νέο προπονητή Δημήτρη Κραβαρίτη, που ήρθε στην Πάτρα για να προχωρήσει το πρότζεκτ του ΝΟΠ που έχει να κάνει με τα ταλαντούχα παιδιά.

Στο πάνελ βρέθηκε ο πρόεδρος του Δ.Σ. ΝΟΠ Γιώργος Μάνεσης και το μέλος της διοίκησης Νίκος Φιλόπουλος οι οποίοι παρουσίασαν τον Δημήτρη Κραβαρίτη και ανέλυσαν το πλάνο τους.

Αρχικά, μίλησε o Γιώργος Μάνεσης ο οποίος μεταξύ άλλων, είπε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και χαρούμενος για την προσπάθεια που κάνουμε και έχουμε δίπλα μας τον Δημήτρη Κραβαρίτη για προπονητή στην ομάδα. Ευχαριστώ τον Μάκη Γεωργαρά, το Νίκο Φιλόπουλο και όλα τα μέλη του Δ.Σ. που χειρίστηκαν το θέμα προπονητή. Είμαι σίγουρος πως ο ΝΟΠ θα πετάξει τη φετινή χρονιά».

Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο Νίκος Φιλόπουλος ο οποίος μεταξύ άλλων, τόνισε: Περάσαμε μια χρονιά πέρσι που πετύχαμε τους περισσότερους στόχους, ήμασταν κοντά στο να ανέβουμε στην Α1 Εθνικής αλλά οριακά δεν τα καταφέραμε και δεν ξέρω αν ο λόγος ήταν αγωνιστικός ή όχι. Προχωράμε όμως και ο στόχος είναι ότι θέλουμε όλες μας τις ομάδες στην κορυφή κα την ανδρική στην Α1 Εθνική. Θα κινηθούμε όπως κινούμαστε όλα αυτά τα χρόνια, στηριζόμενοι στο έμψυχο δυναμικό μας, πολλά παιδιά που θα παίξουν φέτος έχουν ξεκινήσει στην μικρή πισίνα. Θα βασιστούμε στα νέα παιδιά συν τους παίκτες που έχουμε αλλά και αν χρειαστεί θα κάνουμε προσθήκες σε συνεργασία με τον προπονητή.

Είμαι πολύ χαρούμενος που φέραμε τον Κραβαρίτη στην Πάτρα, είμαστε σίγουροι για την αξία του και την δουλειά ου θα κάνει, κινούμαστε στο ίδιο μήκος κύματος και είμαστε σίγουροι πως η συνεργασία θα φέρει καρπούς.

Να τελειώσω και να πω πως ο Όμιλος έχει τεράστιο παρελθόν, παρόν που θα το κάνουμε καλύτερο και μέλλον που πιστεύω πως θα είναι λαμπρό και να πω πως ο Όμιλος είναι μεγαλύτερος από τις μονάδες».

Τέλος, τοποθετήθηκε ο Δημήτρης Κραβαρίτης ο οποίος είπε: «Ειπε κάποια πράγματα ο κ. Φιλόπουλος που με έχει καλύψει για το μέγεθος του συλλόγου που το πρώτο πέρασμα ηταν σε αυτή την ομάδα, έχω παίξει στην ομάδα εφήβων το 93 όπου πήραμε το πρωτάθλημα και όλοι αυτοί οι παίκτες έκαναν μεγάλη καριέρα. Αυτό που βλέπετε εδώ δεν υπάρχει κανένα σωματείο στην Ελλάδα, ο ΝΟΠ έχει 8 τρόπαια και είναι η Τρίτη ομάδα στην Ελλάδα.

Το μέλλον της Πάτρας είναι μέσα από τις προπονητικές διαδικασίες και τα παιδιά που υπάρχουν, αυτό είναι η μεγαλύτερη πρόκληση για μένα. Από τα 16 παιδιά που έχει η Εθνική Κ16 τα 6 είναι Πατρινοί και αυτό είναι τεράστια  ποσοστό. Θέλω η ομάδα να απαρτιστεί από Πατρινούς και πατρινά παιδιά, μια ομάδα και μια πόλη, και θέλω να υπάρχει ένας βηματισμός. Δεν είμαι μάγος, ούτε θεός αλλά με μεθοδολογίια, προγραμματισμό και πολύ δουλειά τα αποτελέσματα θα έρθουν αλλά θα πρέπει να υπάρξουν και μακροπρόθεσμοι στόχοι. Υπάρχουν παιδιά 15 και 16 ετών και θα πρέπει να δουλευτούν και σωματικά αλλά και πνευματικά. Δεν ξέρω πόσο καλός θα είναι ο ΝΟΠ αλλά ο στόχος ο δικός μας είναι πως θα μπαίνει στην πισίνα και θα πεθαίνει για αυτό που κάνει. Οποιος θα έρχεται στην πισίνα ξανά, εύχομαι να γεμίζει ξανά η πισίνα θέλουμε να μας στηρίζει. Έχω δει όλα τα παιδιά, όλα τα πρωταθλήματά, υπάρχουν πολλά ταλέντα στο ΝΟΠ τα οποία με την κατάλληλη προπόνηση, θα διακριθούν, αρκεί να έχουμε υγεία και να μην έχουμε προβλήματα με τον κορονοϊό. Πιστεύω πως υπάρχει σπίθα στην Πάτρα και η σπίθα μπορεί να γίνει φωτιά».

Σε ερώτηση για τα μεταγραφικά, είπε: «Θα μιλήσω με τον Βασίλη Λαμπάτο ο οποίος  γνωρίζει καλά όλους τους παίκτες και από εκεί  και πέρα θα δούμε τι θα κάνουμε”.

ΠΗΓΗ: patragoal.gr

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA