Ο άνθρωπος – στυλοβάτης του «Αυτοκράτορα» έξω από την πισίνα, o Δημήτρης Κολοβός είδε το βράδυ της Τετάρτης 30/03 να υλοποιείται το όραμά του για τα «κυανόλευκα» κορίτσια που τόσο αγαπά και στηρίζει! Συγκινήθηκε, δικαιώθηκε και αφιέρωσε την ευρωπαϊκή κούπα στην οικογένεια του Εθνικού Πειραιά.

Ρίγη συναισθημάτων και δάκρυα χαράς γέμισαν τα πρόσωπα της οικογένειας του «Αυτοκράτορα» χθες βράδυ με την κατάκτηση του LEN Trophy μετά από 12 χρόνια, με τον υπεύθυνο του τμήματος των κυπελλούχων Ευρώπης, Δημήτρη Κολοβό να αφιερώνει την τεράστια αυτή επιτυχία στον αείμνηστο Γιάννη Μαντζουράνη και μαζί να αποθεώνει όλους τους συντελεστές της «κυανόλευκης» κατάκτησης – την Αντιγόνη Ρουμπέση, τον Γιώργο Μορφέση και την Αγγελική Γερόλυμου. Στις πρώτες δηλώσεις του στην ΕΡΤ, τόνισε την ανάγκη μεταχείρισης επί ίσοις όροις για τον Εθνικό Πειραιά και τον ίδιο – ως χρηματοδότη και υπεύθυνο ανάπτυξης του τμήματος υδατοσφαίρισης, από τον ευρύτερο χώρο του ελληνικού πόλο, αφήνοντας ουσιαστικά αιχμές για την αντιμετώπιση που λαμβάνει η «κυανόλευκη» ομάδα.

Κλείνοντας, αναφερόμενος στην μεγάλη γιορτή της γυναικείας υδατοσφαίρισης που το βράδυ της Τετάρτης 30/03… ξεκίνησε, ο Δημήτρης Κολοβός ευχήθηκε καλή επιτυχία στην ομάδα του Ολυμπιακού για το Final4 της LEN Euroleague που επίσης θα φιλοξενηθεί στον Πειραιά το Σαββατοκύριακο 02-03/04.

Δείτε σε βίντεο τις δηλώσεις του Δημήτρη Κολοβού αμέσως μετά την λήξη του μεγάλου τελικού στον Πειραιά, όπου ο «Αυτοκράτορας» έστησε… πάρτι στην Ντουναϊσβάρος, επικρατώντας πανηγυρικά με 14-9:

Facebook Comments