Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε την παρουσία της η ελληνική ομάδα Καταδύσεων Νέων και Νεανίδων στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα που διεξήχθη στη Βάρνα της Βουλγαρίας.

Γρηγόρης Μήτρου και Σταύρος Σιφναίος κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο ανεβάζοντας την Ελλάδα στο κορυφαίο σκαλί του βάθρου στις Συγχρονισμένες καταδύσεις από βατήρα 3μ. Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε και ο Σπύρος Κοτζαγιάννης (Γ’ Κατηγορία, 1μ).

Τη δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε το δίδυμο Σιμώνη Μονάχα και Αθηνά Παπαδοπούλου επίσης στις Συγχρονισμένες καταδύσεις από βατήρα 3μ (Α’ Κατηγορία), όπως και οι Παναγιώτης Καπνόπουλος- Μαργαρίτα Γιαννοπούλου στις Συγχρονισμένες mixed. Δεύτερη ήταν η Μυρτώ Καρτσιώτη (Γ΄Κατηγορία, 1μ), δεύτερος ο Παναγιώτης Καπνόπουλος (Β’ Κατηγορία, 3μ), δεύτερος και ο Σταύρος Σιφναίος (Α’ Κατηγορία, Σταθερά), τέταρτη η Χριστίνα Τζουμανίκα (Γ’ Κατηγορία, 1μ), και πέμπτη η Μαργαρίτα Γιαννοπούλου (Α’ Κατηγορία, Σταθερά).

Με αυτές τις επιτυχίες οι έλληνες αθλητές και αθλήτριες οδήγησαν την Ελλάδα στην πρώτη θέση στη Γενική βαθμολογία στην Α΄ Κατηγορία αγοριών, στη δεύτερη στη Γ’ Κατηγορία αγοριών αλλά και κοριτσιών και στην τρίτη στην Α’ Κατηγορία Κοριτσιών.